Mit engedtek vagy tiltotok a párotoknak?
Tiltani nem tíltok semmit, de a szerencsejáték az egyetlen olyan dolog amit nem"engedek".Néha meg tudja állni,de sajnos nem tudom 100%-ban h. nem szokott e játszani.Ha velem van akkor van h. engedem h. játszunk le egy 100-ast,de ennél többet nem.
A hazudozást se tűsöm,de sajnos arról nemt ud leszokni.Más nincs mert nem csinál olyat ami nekem rosszul esne vagy én ne örülnék neki...
Nem tiltok neki semmit. Mikor összejöttünk, nekem volt már egy pici lányom, (4 hónapos ) és mikor már együtt aludtunk,(a szüleinél, mert fiatalok voltunk) és láttam, hogy van a szobájában egy hamutartó, megkértem, hogy a szobában, illetve a gyerekkel 1 helységben ne dohányozzon. Ez meg is maradt, hogy a szobában nem cigizik, az egyetlen helyiség, ahol rágyújt, az a konyha. De ott meg mindig nyitva van az ablak.
Érdekesség a dologban, hogy falunk laktunk akkor még, és a szüleihez költöztünk össze. Fával tüzeltünk, és bizony reggelre mindig hideg volt a konyhában. A szobákban kandalló volt, ott jó meleg volt, de ugye a szobaajtók csukva, igy a konyha kihült. Férjem minden reggel, mikor munkába ment, megitta a kávéját, mellé elszivott egy cigit, mindezt boxerban cidrizve a konyhában. ( hogy miért nem öltözött fel előtte? Rejtély. Pedig többször is rákérdeztem.) Ekkor egyszer-kétszer hallottam, hogy az anyja morog, hogy én amint betettem oda a lábom, kitiltottam őt a jó meleg szobájából, és mivel az az ő szobája, álljon a sarkára, és gyújtson rá odabent nyugodtan.
normális kapcsolatban ez a két szó ismeretlen.
mondjuk az megtiltottam neki, h kicsimnek nevezzen, mivel 175cm vagyok, és mellé 80kg. :DDD
egyébként meg azt csinál amit akar, nem az anyja vagyok, ő pedig nem a tulajdonom. felnőtt ember, van benne annyi belátás, h nem csinál ökörséget. dohányzást, ivást, haverokkal elmászkálást sosem szankcionálom, ennyi szabadság kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!