Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit engedtek vagy tiltotok a...

Mit engedtek vagy tiltotok a párotoknak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 13:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%
már a kérdés is gáz
2011. jún. 29. 13:36
 22/24 anonim ***** válasza:
75%

Tiltani nem tíltok semmit, de a szerencsejáték az egyetlen olyan dolog amit nem"engedek".Néha meg tudja állni,de sajnos nem tudom 100%-ban h. nem szokott e játszani.Ha velem van akkor van h. engedem h. játszunk le egy 100-ast,de ennél többet nem.

A hazudozást se tűsöm,de sajnos arról nemt ud leszokni.Más nincs mert nem csinál olyat ami nekem rosszul esne vagy én ne örülnék neki...

2011. jún. 29. 13:46
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem tiltok neki semmit. Mikor összejöttünk, nekem volt már egy pici lányom, (4 hónapos ) és mikor már együtt aludtunk,(a szüleinél, mert fiatalok voltunk) és láttam, hogy van a szobájában egy hamutartó, megkértem, hogy a szobában, illetve a gyerekkel 1 helységben ne dohányozzon. Ez meg is maradt, hogy a szobában nem cigizik, az egyetlen helyiség, ahol rágyújt, az a konyha. De ott meg mindig nyitva van az ablak.

Érdekesség a dologban, hogy falunk laktunk akkor még, és a szüleihez költöztünk össze. Fával tüzeltünk, és bizony reggelre mindig hideg volt a konyhában. A szobákban kandalló volt, ott jó meleg volt, de ugye a szobaajtók csukva, igy a konyha kihült. Férjem minden reggel, mikor munkába ment, megitta a kávéját, mellé elszivott egy cigit, mindezt boxerban cidrizve a konyhában. ( hogy miért nem öltözött fel előtte? Rejtély. Pedig többször is rákérdeztem.) Ekkor egyszer-kétszer hallottam, hogy az anyja morog, hogy én amint betettem oda a lábom, kitiltottam őt a jó meleg szobájából, és mivel az az ő szobája, álljon a sarkára, és gyújtson rá odabent nyugodtan.

2011. jún. 29. 14:25
 24/24 anonim ***** válasza:

normális kapcsolatban ez a két szó ismeretlen.

mondjuk az megtiltottam neki, h kicsimnek nevezzen, mivel 175cm vagyok, és mellé 80kg. :DDD

egyébként meg azt csinál amit akar, nem az anyja vagyok, ő pedig nem a tulajdonom. felnőtt ember, van benne annyi belátás, h nem csinál ökörséget. dohányzást, ivást, haverokkal elmászkálást sosem szankcionálom, ennyi szabadság kell neki.

2011. jún. 29. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!