Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit engedtek vagy tiltotok a...

Mit engedtek vagy tiltotok a párotoknak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 13:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
42%

Tiltani? Hmm :)))

Hát én tilthatnék, de igencsak furcsán nézne rám :)

A gyereknek megpróbáltunk ezt-azt megtiltani, ideig-óráig sikerült. Engedni: mindenkinek lehet mindent nálunk. Ami eszébe jut.

2011. jún. 29. 13:25
 12/24 anonim ***** válasza:
63%

Semmit nem tiltok, a motorozást sem.

Dohányzik, de keveset és soha nem a lakásban. Amúgy nem nagyon van olyan dolog,a mit tilthatnék neki.

Engedni? Csak viccesen szokott "engedélyt" kérni, ha este ki akar menni horgászni. Természetesen nincs szükség az engedélyemre.

Szóval egyik dolog sincs sincs jelen nálunk.

2011. jún. 29. 13:27
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen nincs, hogy megtiltani meg megengedni - nálunk MEGBESZÉLNI szoktuk a dolgokat. Viszont már 23 éve müködik a kapcsolatunk.
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
Hát ez tényleg vicces!:) Nem óvodásról van szó, hogy tiltsak vagy engedjen neki:D Tegye, amit jónak lát. Ha nincs rám tekintettel önmagától, nem tetsző dolgai vannak, akkor pedig nem illünk össze. Nem értem, egyesek hogyan tudnak elviselni egy olyan kapcsolatot, amiben állandóan a párjuk háta mögött loholnak, nehogy valami rosszat csináljon. Majd a gyerekemmel.. de nem a társammal!
 15/24 anonim ***** válasza:
50%
Én az alkoholizálást "tiltottam", de már mielőtt összejöttünk volna elmondtam, hogy mi a véleményem erről, tehát ezzel együtt kellett (volna) elfogadnia.
2011. jún. 29. 13:29
 16/24 anonim ***** válasza:
69%
A párja vagyok, nem az anyja. Nem tiltok meg semmit, az nem lenne igazi kapcsolat.
2011. jún. 29. 13:29
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Ez olyan,mint pl utálja x a kekszet,de a párja y imádja de mert x nem megtiltja y-nak hogy egye,persze előtte y nem eszi,de amint eheti tömi magába,ha nem látja x de y ugyanugy eszi mert szereti,ez átvitt értelemben igaz cigire motorra bármire.
2011. jún. 29. 13:31
 18/24 anonim ***** válasza:
63%

Mi 10 éve élünk szerelmes házasságban.Boldogok vagyunk,és még ma is olyan mint a házasságunk elején.

Talán azért is mert nálunk nem léteznek ilyen szavak hogy

"engedni" vagy "tiltani"

Felnőtt emberek vagyunk..Minden megtudunk beszélni,és nincs szükség arra,hogy engedjek vagy tiltsak..

19/24 anonim ***** válasza:
63%
Minden józan embernek tudnia kellene, hogy mi a hatàr egy hàzassàgban vagy kapcsolatban, ha kiegyensùlyozottan élnek.
 20/24 anonim ***** válasza:
54%
és te?
2011. jún. 29. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!