Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesítő szokás? Nálatok...

Idegesítő szokás? Nálatok hogy van?

Figyelt kérdés

Korábban találkoztam már egy ehhez hasonló kérdéssel itt. Akkor nem tudtam hozzászólni(mert nem volt párom), most pedig nem találom, így gondoltam felteszem újra:

Mi a párotok legidegesítőbb szokása?

Amin fölött nem, vagy csak nehezen tudtok napirendre térni? :))

Nálunk Ő-pasisága képes egy pár zoknit többször (több nap egymás után) felvenni.

Én meg tépem a hajam...

2011. jún. 29. 13:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A barátnőm rendmániás, én meg a káoszt szeretem. Mindketten idegesítjük egymást. Egyébként szeretem a tisztaságot felmosok proszívózok stb de sose fogom megérteni miért kell bezárni a fiókokat ha másnap úgyis megint kinyitom. Meg nem hiszi el hogy az íróasztalomon, ahol már 3 éve nem raktam rendet, én frankón megtalálok mindent, a 3 évest legalul keresem stb (az egeret néha nehéz megtalálni, mondjuk, de megoldom). Ha viszont elpakolja a cuccaimat akkor hónapokig is kereshetem. A konyhába inkább már be se megyek mer még véletlen ott felejtek vmi poharat (amit amúgyse értem minek elpakolni ha úgyis elő kell venni ha iszunk). A cucaimat a földre dobom h holnap berakjam a szennyesbe amit meg is teszek mindig, de nem, ő azonnal rohan duzzogva és kiviszi a szennyesbe. Aztán 2 órán át hallgathatom. Szóval ilyesmikkel idegeljük egymást :D
2011. jún. 29. 14:02
 22/29 anonim ***** válasza:
13:50-es vagyok: nálunk is hasonló a helyzet- szerdán és csütörtökön egyből munka után foci, szombaton is dolgozik a lelkem és még vasárnap délelőtt is foci... szoktam is rinyálni, de mindig rájövök, hogy magamnak kéne már valami programot kitalálnom, mert a fociról úgysem fog lemondani.
2011. jún. 29. 14:04
 23/29 anonim ***** válasza:

14:02 mintha az én párom írt volna!!! A fiókokat el is felejtettem írni... Meg a szekrény... Mindig a LEGALSÓ poló kell és megprobálja úgy kihúzni mint a filmekben az asztalterítőt hogy minden a helyén maradjon... Ha nem jön össze sem gond mert felveszi a kupac ruhát összegyűri labdává és betuszkolja a szekrényébe HA!!! nem férne be akkor az én fiókomba dugdossa be!!! :D Tiszta vicc...

Jajj a másik amikor behozom a ruháit, hogy pakolja el... Lábbal támasztja a komódban a ruhákat és hirtelen míg ki nem borul becsapja az ajtót... Olyankor már előre röhögök és megvárom míg ő nyitja ki és neki borul ki...

Szortíroztam már úgyis ruhákat hogy ami nem fért a komódba fiókba ment a kandallóba, kiválasztottam az elhasználtabb ruhát helyére mentek az újabbak...

14:04 Már én is rájöttem hogy ez nem fog változni de mindig a remény hal meg utoljára!!! Küzdök vele míg megért engem is :D

2011. jún. 29. 14:18
 24/29 anonim ***** válasza:

"Szortíroztam már úgyis ruhákat hogy ami nem fért a komódba fiókba ment a kandallóba, kiválasztottam az elhasználtabb ruhát helyére mentek az újabbak... "

Hű, biztos, hogy kiszortíroznám azt az embert, aki ezt teszi a ruháimmal. Ez milyen már?! O.o

2011. jún. 29. 14:28
 25/29 anonim ***** válasza:
Mindig csak veszi a ruhákat!!! Olyan ruhái vannak amik kb 17-18 éves kora óta megvannak!!! Esküszöm 3 komódja van és egy fiókos szekrénye... Mind tele van!!! Melós szekrény, utcai szekrény majd jólesz valamire szekrény és a fehérneműs amiben egy fiókban zokni és alsónadrágok a többiben meg autóriasztó jótállások a wii-hez fizetési jegyzék stb... Mindenre azt mondja hogy jó az még olajos rongynak vagy dolgozni felvennie... HA meg elmegyünk valahova mindig a cégespóló van rajta!!! Kész reklám... Mint amikor elmegyünk vásárolni és megszólja azt akin malévos póló van! Esküszöm ingyen reklám :D nem fizet érte senki... Azt mondja a Nike legalább nem nyúlik ha fel kell valahova venni...
2011. jún. 29. 14:34
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem semmi amit írtok! Köszönet érte, máris apró-cseprő dolognak tűnik az ami nálunk zajlik! :))
2011. jún. 29. 15:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekem az előző pasim azt csinálta, hogy étkezés után betette a mosogatóba a tányért, amit ugye be kell áztatni úgy, hogy kevés vizet engedett bele. DE!az ételmaradékot sosem öntötte ki előtte. És ha nem voltam otthon, akkor nem is mosogatott el 2napig. A tányérok meg áztak az ételmaradékkal együtt napokig.
2011. jún. 29. 15:23
 28/29 anonim ***** válasza:

Az en parom azzal bosszantott fel regen, h vmin megharagudott ram es kepes volt 1 hetig nem szolni hozzam, vagy csak akkor szolt ez ido alatt ha nagyon muszaj volt.

Ilyenkor egy csomo ideig kellett rimankodni neki,h mondja el,h mi a baja. Vegul kiderult, h vmi teljesen kis dologrol van szo. Idobe telt mire leszoktattam rola. :) Ja igen volt 1 idoszak amikor 1 evig nem szolt az ocsehez, mert az felbosszantotta vmivel(akkor meg nem ismertem) Mindig mondtam neki,h ha vmi nem tetszik, mondja a szemedbe es ne duzzogjon. En lany vagyok es parom fiu!

2011. júl. 2. 05:55
 29/29 anonim ***** válasza:
Kicsit későn leltem rá erre, de mindegy. Exem szokása ami jelen volt egész kapcsolatban : utál egy kaját, de ahelyett, hogy nem kérne belőle folyamatosan kér, majd minden falat után fintorog, el mondja hogy ő ezt nem szereti és utána bámul, kér még egy falatot, én adok, ő megint fintorog, elmondja hogy ő ezt nem szereti ismét, mert nem az ő izvilaga. Majd ismét kér, ha nem adtam bámult és megsértődött és volt olyan, hogy a végén maga elé húzta az egészet, befalta a kajámat majd a végén fintorogva közölte hogy ez azért nem volt annyira finom. Mi a lof@sznak kellett akkor megennie azt nem tudom, 10bol 8 esetben ezt csinálta velem.
2022. dec. 30. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!