Korábban találkoztam már egy ehhez hasonló kérdéssel itt. Akkor nem tudtam hozzászólni(mert nem volt párom), most pedig nem találom, így gondoltam felteszem újra:
Mi a párotok legidegesítőbb szokása?
Amin fölött nem, vagy csak nehezen tudtok napirendre térni? :))
Nálunk Ő-pasisága képes egy pár zoknit többször (több nap egymás után) felvenni.
A barátnőm rendmániás, én meg a káoszt szeretem. Mindketten idegesítjük egymást. Egyébként szeretem a tisztaságot felmosok proszívózok stb de sose fogom megérteni miért kell bezárni a fiókokat ha másnap úgyis megint kinyitom. Meg nem hiszi el hogy az íróasztalomon, ahol már 3 éve nem raktam rendet, én frankón megtalálok mindent, a 3 évest legalul keresem stb (az egeret néha nehéz megtalálni, mondjuk, de megoldom). Ha viszont elpakolja a cuccaimat akkor hónapokig is kereshetem. A konyhába inkább már be se megyek mer még véletlen ott felejtek vmi poharat (amit amúgyse értem minek elpakolni ha úgyis elő kell venni ha iszunk). A cucaimat a földre dobom h holnap berakjam a szennyesbe amit meg is teszek mindig, de nem, ő azonnal rohan duzzogva és kiviszi a szennyesbe. Aztán 2 órán át hallgathatom. Szóval ilyesmikkel idegeljük egymást :D
2011. jún. 29. 14:02
22/29 anonim válasza:
13:50-es vagyok: nálunk is hasonló a helyzet- szerdán és csütörtökön egyből munka után foci, szombaton is dolgozik a lelkem és még vasárnap délelőtt is foci... szoktam is rinyálni, de mindig rájövök, hogy magamnak kéne már valami programot kitalálnom, mert a fociról úgysem fog lemondani.
2011. jún. 29. 14:04
23/29 anonim válasza:
14:02 mintha az én párom írt volna!!! A fiókokat el is felejtettem írni... Meg a szekrény... Mindig a LEGALSÓ poló kell és megprobálja úgy kihúzni mint a filmekben az asztalterítőt hogy minden a helyén maradjon... Ha nem jön össze sem gond mert felveszi a kupac ruhát összegyűri labdává és betuszkolja a szekrényébe HA!!! nem férne be akkor az én fiókomba dugdossa be!!! :D Tiszta vicc...
Jajj a másik amikor behozom a ruháit, hogy pakolja el... Lábbal támasztja a komódban a ruhákat és hirtelen míg ki nem borul becsapja az ajtót... Olyankor már előre röhögök és megvárom míg ő nyitja ki és neki borul ki...
Szortíroztam már úgyis ruhákat hogy ami nem fért a komódba fiókba ment a kandallóba, kiválasztottam az elhasználtabb ruhát helyére mentek az újabbak...
14:04 Már én is rájöttem hogy ez nem fog változni de mindig a remény hal meg utoljára!!! Küzdök vele míg megért engem is :D
2011. jún. 29. 14:18
24/29 anonim válasza:
"Szortíroztam már úgyis ruhákat hogy ami nem fért a komódba fiókba ment a kandallóba, kiválasztottam az elhasználtabb ruhát helyére mentek az újabbak... "
Hű, biztos, hogy kiszortíroznám azt az embert, aki ezt teszi a ruháimmal. Ez milyen már?! O.o
2011. jún. 29. 14:28
25/29 anonim válasza:
Mindig csak veszi a ruhákat!!! Olyan ruhái vannak amik kb 17-18 éves kora óta megvannak!!! Esküszöm 3 komódja van és egy fiókos szekrénye... Mind tele van!!! Melós szekrény, utcai szekrény majd jólesz valamire szekrény és a fehérneműs amiben egy fiókban zokni és alsónadrágok a többiben meg autóriasztó jótállások a wii-hez fizetési jegyzék stb... Mindenre azt mondja hogy jó az még olajos rongynak vagy dolgozni felvennie... HA meg elmegyünk valahova mindig a cégespóló van rajta!!! Kész reklám... Mint amikor elmegyünk vásárolni és megszólja azt akin malévos póló van! Esküszöm ingyen reklám :D nem fizet érte senki... Azt mondja a Nike legalább nem nyúlik ha fel kell valahova venni...
2011. jún. 29. 14:34
26/29 A kérdező kommentje:
Nem semmi amit írtok! Köszönet érte, máris apró-cseprő dolognak tűnik az ami nálunk zajlik! :))
2011. jún. 29. 15:07
27/29 anonim válasza:
Nekem az előző pasim azt csinálta, hogy étkezés után betette a mosogatóba a tányért, amit ugye be kell áztatni úgy, hogy kevés vizet engedett bele. DE!az ételmaradékot sosem öntötte ki előtte. És ha nem voltam otthon, akkor nem is mosogatott el 2napig. A tányérok meg áztak az ételmaradékkal együtt napokig.
2011. jún. 29. 15:23
28/29 anonim válasza:
Az en parom azzal bosszantott fel regen, h vmin megharagudott ram es kepes volt 1 hetig nem szolni hozzam, vagy csak akkor szolt ez ido alatt ha nagyon muszaj volt.
Ilyenkor egy csomo ideig kellett rimankodni neki,h mondja el,h mi a baja. Vegul kiderult, h vmi teljesen kis dologrol van szo. Idobe telt mire leszoktattam rola. :) Ja igen volt 1 idoszak amikor 1 evig nem szolt az ocsehez, mert az felbosszantotta vmivel(akkor meg nem ismertem) Mindig mondtam neki,h ha vmi nem tetszik, mondja a szemedbe es ne duzzogjon. En lany vagyok es parom fiu!
2011. júl. 2. 05:55
29/29 anonim válasza:
Kicsit későn leltem rá erre, de mindegy. Exem szokása ami jelen volt egész kapcsolatban : utál egy kaját, de ahelyett, hogy nem kérne belőle folyamatosan kér, majd minden falat után fintorog, el mondja hogy ő ezt nem szereti és utána bámul, kér még egy falatot, én adok, ő megint fintorog, elmondja hogy ő ezt nem szereti ismét, mert nem az ő izvilaga. Majd ismét kér, ha nem adtam bámult és megsértődött és volt olyan, hogy a végén maga elé húzta az egészet, befalta a kajámat majd a végén fintorogva közölte hogy ez azért nem volt annyira finom. Mi a lof@sznak kellett akkor megennie azt nem tudom, 10bol 8 esetben ezt csinálta velem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!