Mit gondoltok, tényleg elmúlik a szerelem 3 év után?
Természetesen nem a rózsaszín ködre gondolok, ami az első 2-3 hónapban van, hanem arra az igai szerelemre, ami még CSAK szeretet.
Van olyan, aki már sokkal régebb óta van egy kapcsolatban, de még mindig szerelmet érez?
12:25 vagy hazudnak, hogy ne tűnjenek fel rossz színben esetleg ezzel hárítanak, mert nekik ez megy, vagy összekeverik a szeretetet a szerelemmel.
A 10%-nak se lesz hosszabb életű a szerelme, nem bírná a testük, ha tényleg szerelmesek az a hormon bomba kicsinálná őket, eredetileg csak a szaporodás miatt van szerelem, szóval, ha jön az utód. Na, de ebbe n menjünk bele, mert senki nem hiszi el, és úgyis mindenki az ellenkezőjét állítaná ezután is, hiába van leírva minden feketén-fehéren.
Köszönöm a válaszokat!! :)
Igen, abban egyet értek, hogy vannak időszakok, amikor nem lángol annyira a szerelem, de egy kis idő után, ismét megtaláljuk egymásban azt, amiért szerelmesek lettünk egymásba. :)
Nálunk még hála az égnek a szakítás nem merült fel... Mármint, olyan szinten igen, hogy "jó akkor legyen vége" egy nagyobb vita után, de ezt egyikünk sem gondolta komolyan. :)
06-29 15:56
Amiről te beszélsz, az nem a szerelem, kevered a hamut a mamuval. :D Az az első fellángolás. Én ebben az időszakban igazság szerint nem is voltam igazán szerelmes. Nálam a szerelem úgy fél év után jött, mikor a rózsaszín köd felszállt.
De hát... mindenki máshogy szeret. Van, aki kémiailag, van, aki lelkileg.
Sajnos én most egy pár hónapja úgy érzem hogy elmúlt a szerelem pedig nagyon szeretnék szerelmes lenni a PÁROMBA!
3 éves kapcsolat 18/L
Szerintem ez a koron is mulik. En a parommal 4 eve vagyunk egyutt, es az en reszemrol nem valtoztak az erzesek.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!