2 hónap múlva 18 éves leszek. A szüleim miért nem engedik?
Mikor mentek nyaralni és mikor lesz a nyelvvizsgád?
Azt nem lehetne megtenni, hogy esetleg megvárnák míg végzel a nyelvvizsgáddal és akkor mind együtt mehetnétek? Mert úgy még is csak jobb lenne, ha már meg lenne a vizsga és akkor utána nyaralni egy jót kikapcsolódni stb...
De így... Nyaralás épp arról szól, hogy kikapcsolódni egy kicsit, lazulni, élvezni az együtt töltött időt nem pedig arról, hogy tanulni közben a vizsgára. Ha mész akkor nem tanulj, ha nem mész akkor legalább itthon tudsz normálisan tanulni. Nem nyaralás közben más városban amikor az ember azt várná, hogy végre szórakozhasson egy kicsit. Ezért mennek el nyaralni nem.
Én a helyedben nyugodtan, higgadtan megmondanám nekik, hogy most nem szeretnél menni, mert tanulnod kell.(De aztán tényleg tanulj!Ne blicceld el, ha itthon maradsz.)
Ha nem értik meg az ő bajuk. Én akkor is maradnék.
17 évesen ennyit rád bízhatnak. Mi lesz később 20 évesen? akkor sem fognak egyedül hagyni, mert..? Kell egy kis felelősség, és ezzel be is bizonyíthatod, hogy tudsz 2 hétig felelősségteljesen otthon maradni. Esetleg nagyidat áthívod, vagy átmész ő hozzá aludni. Vagy ilyesmi.
Sosem hagytak egyedül otthon eddig?
Nem olvastam végig a hozzászólásokat. Lehet, hogy lefogtok pontozni, de valamilyen szinten a szüleidet is megtudom érteni. A nyelvvizsga mégis nyelvvizsga!
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!