Beleolvastál már titokban férjed, barátod, barátnőd üzeneteibe (mobil) és ha igen miért?
Soha!
Az az ő magán ügye,hogy kitől mit kap. Sőt a leveleit sem nézem meg, pedig ismerem az összes email fiókját és meg is tudom nézni. De egyetlenegyszer sem jutott eszemben ,hogy olvasgassak.
Igen, de nem találtam semmit sem.
A párom is bármikor belenézhet a telefonomba!
Ja és nem titokban történt, hanem őelőtte:)
Oszinten szolva meglepodok a valaszokon, en nem ismerek olyan embert,aki ne nezne bele a parja telefonjaba.
En is mindig tiszteletben tartottam a telefon dolgot mignem egyszer nem talaltam a telefonom es a baratomeval meg akartam csorgetni magam, mikor megnyomtam a hivas gombot es egy akkor epp bejovo sms-ben talaltam magam... kitalaljatok mi a sztori vege??? Szoval egy csaj azt ecsetelte,h epp azon abrandozik,h lovagol az akkori baratomon...
Nekünk is közös mail címünk van. Ha üzenet jön a telefonra, akkor az olvassa fel, aki közelebb van.
Persze ha gyanúsan viselkedne, lehet, hogy szemfülesebb lennék, és ha van olyan "béna" hogy nem törli az üzit, hát vállalja a következményeket is.
Volt már rá példa, de nem féltékenységből, hanem véletlenül. A párom telefonja elég bonyolult és a bejövő üzenetek közé keveredtem.
Miután megtanultam kezelni a telefont, most már csak és kizárólag a párom kérésére nézem meg a telefont, ha ő nincs telefonközelben és megkér, hogy nézzem meg ki és mit írt.
A bizalom kölcsönös.
Képzeljétek, hogy jártam valamelyik nap!
A férjem aludt én tévéztem, egyszercsak a telefonja beugrott a kezembe és megnyitotta az üzenetek menűpontot.
Ezután rám adta a szemüvegemet és én kénytelen voltam elolvasni az üzeneteit (persze nem féltékenységből)
Ezt úgy hívják, hogy a levéltitok megsértése, akár írott, akár elektronikus üzenetről van szó!
Szégyelje magát mindenki -nemre való tekintet nélkül- aki ilyet csinál!!!!
(lehet lepontozni)
Mindíg is tudtam ,hogy sok álszent ember van, de hogy ennyi?! Bizalom meg levéltitok meg privát szféra, na ja. Ha-ha-ha! Az ember csak magában bízhat 100%-an.
Éppen az ilyen álszent magatartás vezet oda, hogy akit megcsalnak, már mindenki tudja, látja, csak az illető nem, mert homokba dugja a fejét.
Na persze, amiről nem tudok, az nem fáj, ugye?
És egyet jegyezzen meg mindenki, nincs hűséges férfi! Tudom, hogy sokan azt hiszik, hogy az ő barátjuk, férjük az...aztán majd belelóg a kezük a bilibe. Minden pasi kihasználja a kedvező alkalmat!
Férfi vagyok, tudom, miről beszélek!
Bem vagy te férfi, csak annak hiszed magad!
Nívón aluli válasz volt!
Fáj az igazság mi? Jobb nem végiggondolni, mert akkor kiderül, hogy nekem van igazam?!
Én tuti férfi vagyok és őszinte, nem olyan álszent mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!