Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan "csábítottátok el" a...

Hogyan "csábítottátok el" a férjeteket/párotokat? Hogyan jöttetek össze vele?

Figyelt kérdés

Az egyik kérdésnél írta valaki, hogy ő azokból a pasikból válogat akik kezdeményeznek nála. Ez jó dolog, de ehhez gondolom extra jól kell kinézni, hogy a férfiak kezdeményezzenek nála. Én életemben 2 pasinak tetszettem, legalábbis 2 szólított le. Meg kellett volna ragadnom az alkalmat, és összejönnöm velük, csak azért mert ők kezdeményeztek, és én lány létemre nem választhatok?

Ha én nézek ki magamnak valakit, akkor r*bi vagyok, meg a "pasinak kell vadásznia" szöveggel jönnek, ha meg arra várok hogy valaki leszólítson, akkor nem lesz soha senkim + olyanok szólítanak le akikre kb rá sem néztem...

2011. jún. 28. 00:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%

Etus: az írásodról jutott eszembe... már nem tudom, kitől származik az idézet, ezért elnézést, de:

"Ha kíváncsi vagy, mit gondol a Jóisten a pénzről, nézd meg jól, kiknek van belőle sok."

2011. jún. 28. 11:05
 22/29 anonim ***** válasza:
56%

Az első párom engem csábított el. Megtudta, hogy nincs senkim és rám szállt. Nem bírtam levakarni. Polgári szolgálatos volt ott ahol dolgoztam. Sosem lett belőle igazi szerelem, de több évig együtt voltunk mint pár, össze is költöztünk, de nagyon megbántam.

A második párommal egész más volt. Egy fősulira kerültünk levelezőn. Teljesen véletlen módon mindketten abban a megállóban szálltunk fel a suliba vivő buszra (2 órás út), ami nem a végállomás. Általában mindenki más a végállomáson szállt fel, de nekünk ez volt közelebb. Ő pl. 2 percre lakott onnan. Én jóval messzebb ugyan, de szintén ez volt közelebb. Ismerősnek tűnt a srác, mintha láttam volna az osztályomban. Gondolkoztam, hogy levegőnek nézzem-e, nem ismerkedek könnyen, de aztán megerőltettem magam és köszöntem, hülyén jött volna ki ezután újra látni az osztályban. Ő visszaköszönt és felszálltunk. Mivel nem volt ülőhely, 2 órán át álltunk egymás mellett. És végigbeszélgettük az utat, de olyan szinten, hogy elfelejtettük megnyomni a leszállásjelzőt, ezért az összes fősulis egy megállóval arrébb szállt le, mint ahol amúgy szokott:))) A beszélgetés során megtudtam, hogy a munkahelye miatt lemaradt az első 1-2 hónap konzultációiról. Én mindenkin szívesen segítek, így megígértem neki, hogy ami anyagom van, azt átküldöm neki. Ígértem neki könyveket is szkennelésre, mert elég durva áruk volt.

Akkor még semmit nem gondoltunk egymásról, szimpatikus volt de nem tetszett. Ma már nem is értem hogy láthattam annyira átlagosnak, de szerintem épp tövig volt nyírva a haja, amitől golyóbis feje van és egyszerűen nem volt helyes valóban. Ő se gondolt semmi különöset. Aztán e-mailben átküldtem neki néhány sulis anyagot. Utána meg a könyveket adtam át neki egy hajnalban. Nem tudott jönni suliba a munkahely miatt, de emiatt kijött a megállóba. Tudtam hogy vár rám, és odafelé túl sokat tolakodott a gondolataimba. Nagyon késésben voltam. Láttam, hogy vár rám az út túloldalán, a buszom meg vészesen közeledett. Átvágtattam a zebrán. Fekete kabátban volt és fekete sapkát húzott a szemébe és összeugrott a gyomrom. Akkor vettem észre, milyen szép, titokzatos szeme van. Kezébe nyomtam a könyveket, ő meg a busz felé intett a szemével: - Szaladj, hátha még eléred.

Nagyon megfogott ez a mondata. Volt benne valami olyan határozottság, ami nagyon hiányzott nekem egy férfiban.

Rámosolyogtam, és köszönés nélkül elviharzottam. Utána este írt nekem e-mailt, persze csak érdeklődött az aznapi sulis dolgok iránt.

Az volt a jó, hogy nem kellett kimondani semmit. Lehetett úgy közeledni, hogy azt ne kelljen feltétlenül ismerkedésnek venni.

Nagyon sokat e-maileztünk, de leginkább sulis dolgokról. Egyszer kijött a lakhelyemre is egy főiskolai jegyzetért, amiről szintén lemaradt. Először ki akartam öltözni a tiszteletére, de aztán szerencsére visszatettem a szekrénybe a báli ruhát:) Hálából meghívott egy sütire egy cukrászdába, ahol kicsit beszélgettünk.

És utána egyre több, egyre személyesebb e-mailt váltottunk. Egyszer amikor aláírattam egy jegyét az indexben, hálából meghívott MacDonalds-ba. Suliban nagy ívben kerültük egymást, de egyre sűrűbben fordult elő, hogy utána találkoztunk. Sosem randi céljából, hanem a suli ürügyén. Barátok lettünk, akik egyre személyesebb dolgokat beszélnek meg egymással. És rengeteget tanultunk együtt a neten keresztül. Ha elromlott a nyomtatóm, ő telefonon távirányított, mit csináljak. Akár hajnali 2-kor is átküldhettem neki a dolgozatom, hogy nyomtassa ki, ha nekem nem ment. Benne megtaláltam azt, aki okosabb nálam és akire mindig számíthattam. Egy ilyen maratoni házidolgozat leadás után, amiben kérdőívet kellett készíteni, megígérte, ha nem is most, de kitölti a kérdőívemet, sőt azon kívül is válaszol minden kérdésemre, bármit kérdezhetek róla:) Álmodoztam vagy hajnali 2-ig a gépnél, amikor küldött egy mailt, amiben felsorolta a jó és rossz tulajdonságait. A rosszba belevett olyanokat, hogy túl gyorsan sétál, meg nem bírja végignézni a szülést, pedig szerinte a legszebb dolog az ember életében az hogy gyereke lehet, meg ilyeneket. Erre visszaírtam neki egy hasonló listát magamról és megkérdeztem, hogy gyakran került már olyan helyzetbe, hogy szülést kelljen végignéznie? Kiderült, hogy nem, soha, de szülésfóbiája van. Mondtam neki, hogy nem baj, nekem is:) Én ekkor már halálosan szerelmes voltam. Ő állítólag nem, de szerintem meg igen.

Utána volt még egy MacDonaldsos randi, de az már amolyan igazibb randi volt, nem csak a suli miatti. Körbevágtattuk vagy 3-szor a PólusCentert, mert valóban baromi gyorsan sétál, aztán kimentünk sétálni. Sötét volt, mínusz 10 fok, északi sarki szél süvített. Megfogta a kezem és magához rántott. Mire észbe kaptam, megcsókolt.

3 órán át csókolóztunk odakint. Szétfagytam, de akkor észre se vettem. És még ekkor is azt mondta, hogy nem szerelmes belém. De nem hittem neki.

Attól a naptól fogva lettem a barátnője.

Fél év múlva szakítani akartam, mert még akkor se mondta ki, hogy szeret. Akkor bevallotta, hogy szerelmes belém, csak védeni akarta saját magát és azért nem mondta ki.

Nagyon boldogok voltunk.

Aztán átmentünk mindenféle krízisen, az összeköltözés sem volt piskóta, azt hiszem csak azért bírtuk ki, és azért nem menekültünk soha máshoz a legnehezebb időszakban sem, mert volt mire emlékezni.

2011. jún. 28. 11:28
 23/29 anonim ***** válasza:
74%
Nem kellett csábítani, ő jött hozzám :D Elég volt neki az, hogy ápoltam a lelkét :)
2011. jún. 28. 12:26
 24/29 anonim ***** válasza:

"a pénzre hajtó nők ilyennek nem dőlnek be, ha van egy csöpp eszük."

az a probléma h általában azok a nők akik a pénzre hajtanak pont hogy nincs sok eszük csak külsejük. pont ezért akarnak ezzel érvényesülni mert másképp nem tudnának.

2011. jún. 28. 14:11
 25/29 napietus ***** válasza:
az eleje lemaradt, látom, én "VALÓBAN a pénzre hajtókról" beszéltem, tehát akik tényleg ki akarják fogni a nagyhalat. az "egy felesért a wc-ben" illetve "egy vacsoráért egy normális helyen" stílus nem "pénzre hajt", hanem simán krva.
2011. jún. 28. 18:48
 26/29 anonim ***** válasza:

"köztük valódi lottónyertest is, bár igaz, ő a nyereménye előtt is jól állt, csak nem annyira jól. egyikük sem viselkedne így. "

na ez a kamu :)

rögtön ráígérsz a másikra

2011. jún. 28. 22:25
 27/29 anonim ***** válasza:

"megbecsüli, nem veri el ócska lotyókra"

Ekkora szövegértéssel blogolsz is?

kár...

Ugyanis leszögezte, hogy tudja, lehetne másra is költeni.

De mivel amúgy sem keres rosszul, így ez még beleférhet neki.

2011. jún. 28. 22:27
 28/29 napietus ***** válasza:
jó, akkor ne hidd el, nem muszáj :D de én könyvelek neki, nem Te...
2011. jún. 28. 22:27
 29/29 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy nem nekem könyvelsz? :)

Kb. ennyi bizonyító ereje van a lottónyertes ismerősöd példájának is...

Azonkívül a témához sincs sok köze

2011. jún. 28. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!