Születendő gyermekemet a lánykori nevemre szeretném anyakönyveztetni. Lehetséges?
Jól le lett pontozva szinte mindenki.
Pedig én is csak a saját tapasztalatomat írtam le.
Köszönjük a pontozást.
Figylej az ilyen anyós és szülö nem érdemli meg,hogy rá nyissátok az ajtót. Ha a férjed is egyet ért ha menni akar menjen az anyját látogatni amikor jól esik.. de sem te sem az unoka nem mentek, mert nem vagytok elég jók. Ezt anyuci kicsi fia meg ism ondhatja. Egyébként otthon nektek kell megbeszélni, de a szülöket mnidg a gyrerknek most a férjednek kell lerendezni.
Engem is utál az anyósom de nem beszélek vele még akkor sem ha egy légtérben vagyunk... ő sem velem.. így egsézen jül elvagyunk.
Rosszul fogod fel a dolgot. Mivel nem jössz ki a szüleivel, gondolom, emiatt nem akarod, hogy névileg köze legyen hozzájuk a gyerekednek. Ám a férjed is azt a nevet viseli; őt elfogadtad a nevével együtt, és ne úgy érezd, hogy a gyereked az após nevét viszi tovább, hanem az édesapjáét, akit szeretsz.
Ilyennel visszavágni a nagyszülőknek éppolyan gyerekes és görény dolog, mint az ő szemétkedésük a te irányodba. Légy te az okos, ők meg főljenek a levükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!