Tini lányok! Titeket mennyire ellenőriz az anyukátok?
Úgy értem menstruációban.
1.Számontartja, hogy mikor jön neked meg?
2.Megkérdezi, mennyire erős?
3.Ő vezeti, vagy te?
4.Beszél ilyenről, ha apukád is ott van?
5.Megmondja, mikor cserélj betétet?
Kort írj léci!
OMG!!!!
amikor először megjött, akkor elmondtam neki, de már előtte fel voltam világosítva.
ha bajom volt kérdeztem, amúgy meg békén hagyott.
naptárt sosem vezettem.
volt egy érdekes időszak: ha jött az sms tizedikén, hogy itt a fizum, akkor már rohantam is a tamponnal a kezemben a mosdóba, mert mintha a fizetésemhez lett volna igazítva a mensim :)))) én is alig hittem el :)
a mai napig elég rendszertelen, pedig 23 éves vagyok.
anyud egy kicsit túlparázza a dolgokat, és túl kíváncsi.
Kérdező, emlékszem rád, írtál már kérdést, és én reagáltam is neked! A véleményem továbbra is ugyanaz: szerintem anyukád kíváncsisága kissé beteges. :(
Én már nem élek együtt a szüleimmel, de kamaszkoromban ez volt:
1. Számontartja, hogy mikor jön neked meg?
Igen, szerintem számon tartotta, mert mindig figyelmeztetett, hogy vigyem ki a szemetet. Amikor a testvéremnek volt meg, akkor meg célzottan neki szólt. Én nem tudom, honnan, de tudta, hogy mikor melyikünk menstruált. Fura volt.
2. Megkérdezi, mennyire erős?
Nem.
3. Ő vezeti, vagy te?
Én vezettem.
4. Beszél ilyenről, ha apukád is ott van?
Igen, beszélt, és nagyon zavart. :(
5. Megmondja, mikor cserélj betétet?
Azt nem, de emlékszem, egyszer beszólt a tamponhasználatra. Nem is nekem mondta, hanem a tesómnak. Észrevette, hogy fogy a tampon, és mondta a tesómnak, hogy nem kéne tampont használnom, mert kitágulok (!!!).
Hát szerintem ezek elég gázok. :( De a te anyukád, ne haragudj, szintén elég "furcsa". :(Nem kéne hagynod, hogy ennyire belszóljon a dolgaidba, mert ez csak rosszabb lesz.
26/N
1. Nem nagyon, de ált. észreveszi, ha megvan (gondolom a szemetesből, meg hogy többet megyek vécére). A nyaralás miatt szokta megkérdezni, hogy ne olyankor legyen meg, mikor éppen a tengerparton fürdenénk.
Ja meg egyszer szólt hogy nekem nem lesz aktuális a tervezett strandprogram, mire mondtam hogy de. :D Ugyanis 4 héttel előtt egy utazás legvégén jött meg, és mondtam neki, hogy milyen mázli. És valamiért megjegyezte, csak azt nem tudta, hogy nekem nem pont 28 napos.
2. Nem.
3. Én, de mikor először megjött, szólt, hogy írjam valahova, hogy tudjam.
4. Nem.
5. Dehogyis, akkor kapnék csak frászt.
16/L
1. nem. Mondjuk majdnem egyforman jon meg mindkettonknek ugyhogy olyankor tobb betetet vesz. Regebben (amikor meg 12 voltam) szerintem szamon tartotta mert egyszer azt mondta "veszek betetet mert ugyis kelleni fog neked"
2. nem. soha nem beszelunk ilyenekrol.
3. en, de lusta vagyok vezetni, leginkabb fejben szoktam tartani.
4. apam kulfoldon el, es ha beszelne elotte ilyenrol se lenne baj mert apam nem ert magyarul.
5. dehogy. Az mar durva lenne. Olyan szinten nem beszelunk ilyenekrol h tanacsot se mertem kerni tole soha. meg csak fel se vilagositott. anno a 80 eves dedmamam mondta h ne ijedjek meg ha megjon, mert amikor neki megjott es eszre vette h veres a bugyija azt hitte ez valami betegseg es meg fog halni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!