Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini lányok! Titeket mennyire...

Tini lányok! Titeket mennyire ellenőriz az anyukátok?

Figyelt kérdés

Úgy értem menstruációban.

1.Számontartja, hogy mikor jön neked meg?

2.Megkérdezi, mennyire erős?

3.Ő vezeti, vagy te?

4.Beszél ilyenről, ha apukád is ott van?

5.Megmondja, mikor cserélj betétet?

Kort írj léci!

2011. jún. 27. 08:24
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
jah és 16/L :)
2011. jún. 27. 09:14
 32/45 anonim ***** válasza:

Mikor tini voltam.

1.Igen szamontartotta,mivel nekem olyan volt mint a meseben hol volt hol nem,dokinal is voltunk vele ez miatt.

2.Igen ezt is megbeszeltuk a doki miatt.

3.Ő vezette,mindig felirta.

4.Igen,nem volt ebbol titok,apu vette meg a betetet.

5.Nem soha,remciki lett volna.

2011. jún. 27. 09:22
 33/45 anonim ***** válasza:
ja most 28vagyok,de ez kb a te korodban tortent.
2011. jún. 27. 09:23
 34/45 anonim ***** válasza:

1.Nem

2.Nem

3.Én vezetem,ez egyértelmű.

4.Akkor se beszél ilyenről,ha nincs ott apukám.

5.Nem mondja,de hogyan is tudná,ha én menstruálok?:)

Egyébként anyukámmal szerintem simán meg tudnám beszélni ezeket a dolgokat is,de nem érzem szükségét,én tudok mindent ezzel kapcsolatban.Amikor először megjött,11 évesen,akkor elmondta hogy mi is ez,hány napig fog tartani,adott betétet,és ennyi.Azóta nem beszélgetünk ilyenekről,max.1 évben 1x megkérdezi,hogy rendszeres-e,és hogy minden oké.

17/L

2011. jún. 27. 09:25
 35/45 anonim ***** válasza:

1. nem tartja számon, én szoktam neki mondani..nemtom miért, csak régen is így volt mikor még uj volt a dolog és megszoktam..

2.nem kérdezi meg esetleg hogy fáj-e a hasam, de azt is ritkán mert ha annyira fáj mondom h kéne gyógyszer.

3.én vezetem..neki kisebb baja is nagyobb ennél:DD

4.apámat nem ismerem, családtagoknak nem, bár volt rá példa az kicsit ciki volt de már nem csinálja:D

5.nem mondja meg, tudja hogy felérem ésszel:D

36/45 anonim ***** válasza:

Már nem vagyok tini, de kb. ugyanúgy van vele most is, mint régebben. Időnként rákérdez.

Igaz, ehhez hozzátartozik az is, hogy hormonprolémák miatt évente 1-2 alkalommal jön csak meg, így nem is lehet nagyon számon tartani.

Na meg kollégista voltam kicsi koromtól, nem is tudta volna követni.

Ha beszéltünk a témáról, sosem volt gond, hogy apukám ott van-e, ő is a szülőm. De leginkább csak szekálnak, hogy menjek dokihoz, csak azt nem értik, hogy hiába, mert nem tudnak segíteni, és már tele van a tököm azzal, hogy levetkőzzek és egy idegen bennem turkáljon, rengetegszer voltam ugyanis dokinál már.

Ha rendszeresen jött volna meg, a kollégium miatt akkor sem bírta volna követni a dolgot.

Végigmenve a pontjaidon: igyekszik számon tartani, mikor jött meg, azt nem kérdezi, mennyire erős, látszik a hisztim mértékén, egyikünk sem vezeti, beszélünk a dologról apukám előtt is, és nem, nem mondja meg, mikor kell cserélni.

22L

37/45 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem normális dolog, ha anyukád mondja meg mikor cseréld a betéted! Talán az első két alkalommal, de utána semmiképp...

amikor tini voltam:

1, nem

2, nem

3, én

4, ritkán

5, nem

20/L

38/45 anonim ***** válasza:
hát én akármennyire megsértődne, megmondanám neki, hogy ez az én intim dolgom. majd kiengesztelődne.
 39/45 anonim ***** válasza:
9.25 ös vagyok(70%) 17/L vagyok:D
2011. jún. 27. 09:26
 40/45 anonim ***** válasza:

Tőlem csak meg szokta kérdezni, mert már több éve párkapcsolatban élek és nagyon félős terhesség ügyben(ok nélkül). Más nem érdekli őt ezzel kapcsolatban. Nálam inkább a párom tartja számon, hogy mikor jön meg :)

Nem kéne engedned, hogy benyisson rád. Ez annyira magánügy, hogy még anyukádra sem tartozik. Zárd be a WC ajtót, ha mész.

2011. jún. 27. 09:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!