Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini lányok! Titeket mennyire...

Tini lányok! Titeket mennyire ellenőriz az anyukátok?

Figyelt kérdés

Úgy értem menstruációban.

1.Számontartja, hogy mikor jön neked meg?

2.Megkérdezi, mennyire erős?

3.Ő vezeti, vagy te?

4.Beszél ilyenről, ha apukád is ott van?

5.Megmondja, mikor cserélj betétet?

Kort írj léci!

2011. jún. 27. 08:24
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

1., Nem.

2., Nem.

3., Én.

4., Még anno mikor először megjött mondta neki is, de nem szokott róla beszélni.

5., Tampont használok, dehogy mondja meg.

Szerintem ez mindenkinek a magánügye, biztos kiakadnék ha anyám ilyen szinten beleszólna a dolgaimba.

2011. jún. 27. 08:59
 22/45 anonim ***** válasza:
Szerintem azért csak jó, ha az anyának feltűnik, ha a lányának már 2-3 hete késik. Utána meg jönnek a kérdések, hogy jaj, terhes lettem, hogy mondjam meg anyának...
2011. jún. 27. 09:01
 23/45 A kérdező kommentje:

Szerintem megbízik bennem, hogy nem leszek terhes, mert katolikusak vagyunk. Meg amúgy alkalmam sem lenne teherbe esni, mert szerinte túl fiatal vagyok a randizáshoz.

És igen megmondja, mikor cseréljem. Mikor Wc-zek kopog (a választ nem várja meg) és benyit, hogy mostmár cseréljem ki :S

24/45 anonim ***** válasza:

1., csak azért tudja, hogy mikor jön meg, mert kb. ugyanakkor mint neki. De betétet/tampont nekem általában elfelejt venni. (Meg tudom venni magamnak, nem arról van szó)

2., Soha.

3., Olykor még én sem.

4., Apukám már sajnos nem él, de tudom, hogy nem beszélne előtte ilyenekről.

5., Nem.

A lényeg az, hogy engem mamám világosított fel szinte mindenről.

Azt is elmesélte, hogy volt egy lány, akinek nem mondták el a szülei , hogy mi is ez a menstruáció, és amikor megjött neki, pánikroham jött rá, mert azt hitte, el fog vérezni. Ez így lehet, hogy vicces utólag, de abban a helyzetben talán nem volt az, és a szülőknek csupán 5 percbe telt volna, hogy elmondják mi is a helyzet a lányokkal tini korban.

17/L

25/45 anonim ***** válasza:
csak kérdezni szokta,h megjött-e már...
 26/45 anonim ***** válasza:

1: nem, csak néha megkérdezi hogy megjött már.

2:nem

3:én

4:igen néha

5: nem 14/L

2011. jún. 27. 09:03
 27/45 anonim ***** válasza:

08:56 nak tökéletesen igaza van. Írtam már, hogy kérdezni soha nem kérdezett konkrétan, de 1000 dologból lehet azt tudni, hogy megjött-e vagy sem (betét fogyás, koszos betétek stb).

Egyik osztálytársam is terhes lett 16 évesen. Nem hiszem, hogy az anyukája helyében büszke lennék saját magamra, hogy mire kiderült a dolog, már semmit nem tudtak tenni.

2011. jún. 27. 09:03
 28/45 anonim ***** válasza:

1.Soha nem tartotta számon, de tudta, mert sokszor nagyon fájt és kértem tőle gyógyszert.

2.Nem kérdezi meg, rám néz és tudja milyen erős. Első nap a halálomon vagyok.

3.Én vezetem.

4.Nem beszél ilyenről apu jelenlétében, eleinte még vele is cikinek tartottam megbeszélni, de valakivel meg akartam.

5.Dehogy mondja mikor cseréljek :D Neked megnézi és megmondja vagy mi?Én amúgy is csak tampont használok.

17/L

2011. jún. 27. 09:05
 29/45 anonim ***** válasza:

nem olvastam el az előzőket, de nálam erre lehetőség sem volt.

10 éves voltam, mikor anya meghalt.

Menstruációt úgy éltem át, hogy feküdtem és nővérem mondta hogy most ne ijedj meg mosdó+ betét. Aztán szóba se hozta többet hogy mi ez. Könyvekből olvastam el.

17 vagyok most és több mint 5 éve megvan:)

2011. jún. 27. 09:06
 30/45 anonim ***** válasza:
Engem nem kell kérdezni, egyszerűen látszik rajtam hogy megvan-e vagy sem, mert ilyenkor mindig tök ingerlékeny vagyok és a legapróbb dolgok is fel tudnak húzni, ilyenkor anya csak rámnéz és azt mondja: "Látom már megjött" xD Azt hogy mikor kell betétet vagy tampont cserélni nem tartozik másra, azt neked kell érezned, nem pedig anyudnak! És amúgy én vezetem a naptárban. Néha megkérdezi mennyire erős, de azt is csak azért, mert ha esetleg megyünk strandra akkor én nem tudok menni ha nagyon megvan.
2011. jún. 27. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!