Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy ilyet mondott...

Normális, hogy ilyet mondott a párom?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, komoly és harmonikus a kapcsolatunk, hosszú távra tervezünk: egy-két éven belül házasság.

Szombat délután összevesztünk egy apróságon és ő hazament. Este elment szórakozni, aztán tegnap eljött hozzám és kibékültünk. Mikor mondtam, hogy kár, hogy a makacsságunk miatt elszúrtunk egy szép szombat estét azt válaszolta, hogy: ENNYI KELLETT NEKÜNK. Megkérdeztem mire érti és azt válaszolta, hogy OLYAN JÓ VOLT KICSIT EGYEDÜL SZÓRAKOZNI, NAGYON JÓL ÉREZTE MAGÁT, pedig csak azt csinálta amit akkor is szokott mikor én is ott vagyok. Azt is mondta, hogy jó volt, hogy oda mehetett ahova akart, és nem kellett mindig megbeszélni, meg nyugodtan megihatott több sört is, mert nem volt aki rámosolyogjon, hogy biztos ennyit akarsz inni (megjegyzem, eljár nélkülem sörözni, tehát most nem ez volt a fő indok). De kiegészítette azzal is, hogy egy-két alkalomra érdekes egyedül menni, de utána már unalmas lenne.

Szerintetek normális, hogy ilyet mondott? Mit kéne tegyek?

2011. jún. 27. 07:25
1 2
 11/11 napietus ***** válasza:

szerintem igaza van a pasidnak. meg is halnék, ha csak a férjemmel járhatnék szórakozni, illetve mikor ő menni akar, mindig kísérgetnem kéne, mint valami fordított gardedam :)

29/N

2011. jún. 27. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!