Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt ad a férjetek...

Mennyi pénzt ad a férjetek nektek? Vagy ha közös a számla mennyit vesztek le rola és mennyit költötök el egy hóban?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
20 ezer forintot mindennemű élelemre, két személyre.
2011. jún. 26. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés nyilván a háztartásbeli hölgyekre vonatkozik, ugye?
2011. jún. 26. 21:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Közös számla, mindketten keresünk, mindkettőnk fizetése ugyanoda érkezik. Tehát akkor nyúlunk hozzá amikor szükséges, vagy venni szertnénk valamit, de ha előzőleg nem tudtunk egyeztetni, útólag mindig megtesszük, hogy mire mennyit költöttünk (de soha nem számonkérés szerűen).

Ajándékozásnál kényelmetlenebb, de eddig azt is megoldottunk. :) 5 éve van közös számlánk, 6 éve élünk együtt (4 éve házasságban).

2011. jún. 26. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Az összes fizetését.

Mivel nem vagyunk külön számlán.

Én járok a postára a csekkekkel, én vásárolok élelmiszert, így ésszerűbb, ha az összes pénzünk egy helyen van.

Onnan persze az vesz ki akinek épp kell, de a vásárlások java részét én intézem.

2011. jún. 26. 21:37
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

Közös számla, közös cég, közös élet.Annyit veszek ki amennyit akarok.Soha nem néz utánam, nem kérdez, nem von felelősségre.Tudja, hogy nem vagyok felelőtlen.Nem tudom, mennyit költök egy hónapban, de sokat.Tegnap egy hipermarketben 200.000.-en felül fizettem, de volt benne műszaki dolog is, amit meg akartam venni, meg ruha, egy drágább cipő, a fiamnak bukó, plusz kaja.Ez egy évben egyszer- kétszer fordul elő, hogy ilyen sokat fizetek.Viszont a rezsit is én adom fel, az egy téli hónapban van 150-200ezer forint.Úgyhogy nem tudom, mennyi megy el egy hónapban átlagosan.

35/N

2011. jún. 26. 21:50
 6/12 anonim ***** válasza:
2011. jún. 26. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

az én párom soha nem ad semmire

és házasok vagyunk

ha pénz kellene, még zavarba is jön és elkezd mentegetőzni, hogy miért nem ad

és elárulom: tele van.

2011. jún. 26. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Közös számlánk van, így pénzt nem kell kérnem. Havonta kb. 100-150.000 Ft körül költök élelmiszer, háztartási dolgok, gyerkőcöknek amire szükség van (ebbe benne van a bébiétel, pelus, tisztálkodószerek, játék, ruci).
2011. jún. 27. 05:33
 9/12 anonim ***** válasza:
én nem dolgozok, itthon vagyok háztartásbeliként, de a férjem az egész fizetését a kezembe adja... kettőnkre kb havi 150-200 ezret költünk.
2011. jún. 27. 06:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Jelenleg nem dolgozom. Gyesen vagyok a gyerekekkel, és kényelmesebb, ha én vásárlok, és csekkezek, és én csinálok meg minden ilyesmit.Férjemmel most már közös számlánk van, mert mig mindketten dolgoztunk is, hol én, hol ő vette le mindkét számláról a fizetést. Igy egyszerűbb 1 kártyával. Az összes pénz, fizetés, gyes, csp, meg egyebek minden 1 számlára megy, és amikor érkeznek, úgy veszem ki őket. Igy az ő összes pénze is nálam landol. Ha kell neki valamennyi, szól, és odaadom. Ha este nem jutott eszébe, akkor kiveszi hajnalban. Soha nem volt belőle vita. egyedül azt nem szerettem, ha az összes aprót kivette kv pénznek (direkt váltottam neki mindig), és nekem rohangálni kellett egy nyomorult 100-asért, hogy tudjak kocsit vinni. De van szám, szóltam érte, és igy már mindig marad 1 db 100-as a pénztárcában.
2011. jún. 27. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!