Mennyi pénzt ad a férjetek nektek? Vagy ha közös a számla mennyit vesztek le rola és mennyit költötök el egy hóban?
Közös számla, mindketten keresünk, mindkettőnk fizetése ugyanoda érkezik. Tehát akkor nyúlunk hozzá amikor szükséges, vagy venni szertnénk valamit, de ha előzőleg nem tudtunk egyeztetni, útólag mindig megtesszük, hogy mire mennyit költöttünk (de soha nem számonkérés szerűen).
Ajándékozásnál kényelmetlenebb, de eddig azt is megoldottunk. :) 5 éve van közös számlánk, 6 éve élünk együtt (4 éve házasságban).
Az összes fizetését.
Mivel nem vagyunk külön számlán.
Én járok a postára a csekkekkel, én vásárolok élelmiszert, így ésszerűbb, ha az összes pénzünk egy helyen van.
Onnan persze az vesz ki akinek épp kell, de a vásárlások java részét én intézem.
Közös számla, közös cég, közös élet.Annyit veszek ki amennyit akarok.Soha nem néz utánam, nem kérdez, nem von felelősségre.Tudja, hogy nem vagyok felelőtlen.Nem tudom, mennyit költök egy hónapban, de sokat.Tegnap egy hipermarketben 200.000.-en felül fizettem, de volt benne műszaki dolog is, amit meg akartam venni, meg ruha, egy drágább cipő, a fiamnak bukó, plusz kaja.Ez egy évben egyszer- kétszer fordul elő, hogy ilyen sokat fizetek.Viszont a rezsit is én adom fel, az egy téli hónapban van 150-200ezer forint.Úgyhogy nem tudom, mennyi megy el egy hónapban átlagosan.
35/N
az én párom soha nem ad semmire
és házasok vagyunk
ha pénz kellene, még zavarba is jön és elkezd mentegetőzni, hogy miért nem ad
és elárulom: tele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!