Halálosan szerelmes vagyok a ferjembe mindig bujok hgozzá simi stv, de a s. exet utálom nem akarom terhemre van. Más is van igy? és gyereket se akarok pedig 30 multam sztem nem változik ez már
Kérdező: nem szedsz valami hormonális gyógyszert? Mindig ilyen voltál?
Én az új fogamzásgátlómnál tapasztaltam ezt, hogy nem kívánom a szexet, pedig régebben bármikor készen álltam volna rá. Váltok is hamarosan új gyógyszert.
Tudom, hogy ez neked normálisnak tűnik, mert amikor próbálkozunk és nem érdekel a téma, én is úgy vagyok vele, de ezzel mi a gond? Nem kívánom, nem is hiányzik, nem érdekel, de tenni kell ellene, mert ha a párunk nem ilyen, akkor csak tönkretesz egy alapjaiban jó kapcsolatot. Plusz, ha volt jó szexuális élményed, akkor tudod, hogy jó dolog ez, nem érdemes veszni hagyni!
Ha nem valami gyógybogyó a ludas, nem ártana kivizsgáltatnod magad, talán nincs veszve még!
Az, hogy nem akarsz gyereket, nem számít, vessetek meg, nem érdemes úgy szülni, hogy nem akarsz és nyűgnek érzed. Csak a párod is legyen veled egy hullám hosszon és nincs ezzel gond.
Egy idő után minden pár megunja egymást szexuálisan ez nem jelenti hogy érzelmileg ne kötödnétek nem esne jól az ölelés. Próbálj újitani jellmezek, játékszerek....
A gyerek téma hát nem kötelező mindenkinek ösanyának lenni.
A gyógyszermellékhatás nagyon könnyen előfordulhat! Fogamzásgátlók, antidepresszáns és kitudja még mi okozhat ilyet.
Egyébként pedig fordulj pszichológushoz, ha másutt nem, az ideggondozóban megmondják, hol találsz TB finanszírozott ellátást. A kapcsolatotok rejtett feszültségeitől kezdve a te neveltetéseden át esetleges kisgyerekkori traumákig sokféle oka lehet ennek az állapotnak, de ha fenn akarod tartani a házasságot, utána kell járni, mert nagyon nagy terhet jelent a kapcsolatotokban. Az hogy te "nem kívánod" azt is jelenti, hogy a férjed nem tudja megadni neked ezt az örömöt, ami már az ő önértékelését is sérti. Minden módon éreztesd vele, hogy nem benne van a hiba, de tényleges megoldás csak az lesz, ha örömet találsz majd a házaséletben.
Ne add fel, bár lehet, hogy hosszú időbe telik míg megtaláljátok a megoldást. Ha ő is kitart, a végén látjátok majd, hogy megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!