Tudatosan probál "elnyomni? "
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, és amiket müvel, nem tudom eldönteni, hogy ezt direkt csinálja, vagy eleve ilyen a természete. Elmegyünk bármerre, és megnéznek minket, egyből hogy: jajj engem néztek , az is néz, meg az is. Buliba is bármikor megyük, hogy mindenki őt nézi meg ilyenek(eszébe sem jut h esetleg mindkettőnket megnézték, nem csak őt) most probál ugymond elnyomni? Tudat alatt probál elnyomni vagy direkt? Most is voltam buliba(ő NEM volt ott) és mondtam h ott volt egy fiu és bejelöltem egy közösségi oldalon, és egyből hogy ő is bejelöli, miközben ő ott sem volt.. És nem értem hogy miért csinálja? Meg ha ő jött hozzánk bulizni(mert messze lakik) akkor én mutassam be mindenkinek, de ha én megyek hozzá bulizni, volt hogy egy fiu mondta neki h engem mutasson be(haverja volt) és mondta neki h : nem, mutatkozzál te be neki...szoval nem értem, hogy ezeket miért csinálja.:S ötletek?2011. jún. 26. 14:50
11/11 anonim válasza:
Öntelt p*csa a barátnőd, lehet eleve azért mászkál veled, mert valamivel jobb nő nálad és így még jobban kitűnik. volt egy barátnőm, aki ezért lógott velem... nem volt ő szép lány, de nálam karcsúbb és ha "nyomival" mutatkozik az ilyen, akkor a kettő közül ő látszik a jobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!