1 hónapja szakítottunk, még sem tudok túl lépni. Hogy csináljam?
Az életkedvem is elmegy amikor eszembe jut, hogy lehet ő már talált mást, és már le is feküdtek..
Ilyen idióta gondolataim vannak :S
Igazából én még le sem tudtam zárni magamban a dolgot, mert még csak nem is személyesen dobott ki...
Minden este órákig sírok az ágyamba, mert egy ideig azt hiszem, hogy ott van, és ölelem ahogy 1,5 éven keresztül, de aztán rájövök, hogy soha nem lesz már itt..
E az, kicsit se vagyok jó csaj :(
Most szakítottunk harmadjára, de máskor mindig könnyebb volt, mert tudtam, hogy még össze fogok jönni vele valamikor. De most már örökre vége
Én már egy másik 76%os válaszoló vagyok,nem az előző.
Nos,a régi párkapcsolataimon túlléptem már.Nem érzem,hogy ők kellenek nekem,nekem csak a mostani kapcsolatom kell..őt szeretem.Hidd el,te is találsz ezerjobbat..
Csak az a baj, hogy ő volt az egyetlen akiben megbíztam és szerettem.
Eddig mindenkibe szerelmes voltam, szuper volt 3 hétig, aztán elmúlt a szerelem, és csak idegesítettek.
belé nem szerelmes voltam, sokkal több volt.. Legjobb barátom volt, lelki társam, mindenem. Most meg senkim sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!