Élnél együtt olyannal akivel nagyon szeretitek egymást, bármit megtenne érted, mindent megad amire vágysz de a gyerekedet zsigerből nem tudja elfogadni?
És hol a gyereked apja?
Meghalt? Mert ez esetben megpróbálhatná átgondolni a jelölted a dolgot...
Ha pedig él, de elváltatok, akkor sejthető és teljesen érthető, ha nem fogadja el a gyerekedet.
Nem a gyereket nem fogadja el, hanem a hozzáállásodat az élethez. Könnyen lehet, hogy inkább egy felelősségteljesebb nőt keres, akivel lehet saját gyereke és nem más férfi gyerekét akarja nevelni, vagy elnézegetni, hogy csereberélitek a gyereket 1-2 hetente a gyerek apjával.
Vannak sorrendek az életben... "A gyerek az első" felfogás nem a legjobb... Gyereket egyedül nem tudsz csinálni. Tehát első a pár. És második a gyerek. A gyereknek azáltal lesz jó, ha családja van, vagyis anya+apa. Apáról előre kell gondoskodni, nem utólag.
Hagyd szerintem ezt a férfit, inkább keressen magának egy tiszta nőt!
Akkor valóban nem csodálom, hogy ez az ember aggódik.
Mért nem láttátok?
Mért akartál tőle gyereket?
Stb..?
Szerintem hülyeség élből nemmel válaszolni, mert lehet, hogy csak a dac miatt olyan a gyerek, és nehogy már, mert neki úgy van kedve, szétválassza a szülőt az új partnerétől.
Egy esélyt mindenki érdemel.
Na, ezért nő sok gyerek a szülő fejére, mert minden a kedve szerint lesz.
22:23-as vagyok.
FÉLREOLVASTAM! Bocsánat.... (úgy olvastam a gyereked nem tudja zsigerből elfogadni)
Úgy viszont nem hiszem, hogy menne, bár még nincs gyerekem.
Nem! A gyermekem az első, aki Őt nem tudja elfogadni, az nekem sem kell. Egy szülőnek mindig a gyermeke érdekeit kell nézni. Az, hogy anyagilag jobb életet tud biztosítani nem elég. Az is kell, hogy lelkileg biztonságot nyújtson, és mindenki boldog legyen a családban.
(A véleményem persze arra nem vonatkozik amikor a gyerek tudatosan elüldöz mindenkit a szülő mellől. Az elvált szülőnek is jár természetesen a boldogság. Tehát természetesen a gyerek az első, és a legfontosabb, de azért arra figyelni kell, hogy a szülő se áldozza fel magát.)
Nem, ha a gyereket nem fogadja el, engem sem fogad el, hisz gondolom már az elején tudta, hogy egy gyerek is jár veled. Olyan életet tud biztosítani, amit te sosem-gondolom ezt anyagilag érted,de szerinted az a kamasz nem érzi, hogy nem fogadja őt el?
Próbáljatok meg beszélni róla, hogy miért, hátha tudtok rajta közösen változtatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!