Alakult már az életed az elképzeléseid szerint?
Eddig majdnem minden, hál' Istennek. :)
19/L
Általában úgy alakul,ahogy én akarom,persze véletlenül becsúszott már 1-2 melléfogás,viszont azok váratlanul nagyok,és botrányosak voltak. Ez van,ha az ember nagyon elbízza magát!
26/N
Nekem csak munka terén. Még anno 2002 körül elterveztem, ha végzek a sulival melyik cégnél fogok dolgozni és bejött. Ahogy végeztem kapásból felvettek és azóta is ott dolgozom.
Egyébként ezt leszámítva minden másképp alakult és sajnos nem pozitív irányban.
Nem. Minden téren sikeres vagyok, kivéve a személyes dolgokat. Szóval a magánéletet. Jó eszem van, nagyon jó tanulmányi eredményeim, nagyon jól kommunikálok, nem lesz gondom a munkával az életben. Barátok tekintetében sem panaszkodhatom,szeretem az embereket,ők is szeretnek engem.
Viszont, ami a párkapcsolatot illeti. Miért kell nekem mindig reménytelent akarni? Ilyenkor komolyan, mintha felesleges volna a józan eszem.
csak a tanulásban (ugyahogy, de általában máshogy), minden más amire pizitívan tervezek általába sokkal rosszabbúl jön be, amit negatívnak gondolom hogy "bejön" az se ugyalakul ahogy tervezem
tehát nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!