Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok anyámmal...

Miért nem tudok anyámmal békésen együttélni?

Figyelt kérdés

Ma reggel arra ébredtem, hogy anyám elküldött kirázni a pokrócot. Mondta, hogy rendben van, ki fogom rázni. Felkeltem, kimentem pisilni elkezdtem fésülködni. Erre elkezdett rikácsolni, hogy minek törődök annyit a külsőmmel, inkább tegyem a dolgomat.

Aztán meglátta, hogy piros az állam. Tegnap sokat csókolóztam a fiummal és kidörzsölte, hát volt már ilyen máskor is...

És elkezdett sikoltozni, hogy mocskos ku rva vagyok, mert összeszedtem egy nemi úton terjedő herpeszt, mert ez tuti, hogy az mert levedzik. (Hozzáteszem, hogy a herpesz egészen másmilyen érzés)

Na ebben a pillanatban és felöltöztem, fogtam a pénzem, még a reggelit se vártam meg, felültem a buszra és bejöttem a városba. Inkább vagyok egyedül mint vele egy házban.

Tegnap vette át a negyedik diplomáját, de én úgy érzem, hogy minnél okosabb lesz annál többet veszít az emberségéből. Mostanában csak magára gondol, mindig csak sipákol, rikácsol meg nyavalyog. Nem fogja fel, hogy nekem is megvannak a magam feladatai és dolgozom is. Nem érek rá mindig körülötte ugrálni. Csak azért, mert nem látja, hogy dolgozom, attól még dolgozom és lehetek én is fáradt.

Próbálok néha jófej lenni vele, akkor persze dorombol, de ha valami nem úgy van ahogy elképzelte, akkor már megy a hiszti. Utálom.

2011. jún. 25. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Dolgozl, ha utalod anyadat, koltozz el, tartsd el magad. Nem sipakol semmire. Tudod, hogy hogy kell a herpisznek erezni, stb, nem vagy egy artatlan kisp.csa.
2011. jún. 25. 14:52
 2/8 anonim válasza:
Nem lehet könnyű de megnyugtatlak: NEM VAGY EGYEDÜL! Próbálj meg kevesebbet foglalkozni vele, ha megkér valamire végezd el de ha besokalltál hagyd ott.Éreztesd vele hogy, már nem fontos neked amit ő képvisel és egy kis idő után rá fog jönni mindenre amit szerettél volna neki mondani!!!! egy próbát megér. Remélem hasznos volt a válaszom
2011. jún. 25. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Nos, ha valaki 4 diplomával így viselkedik és azt hiszi, hogy az állon(!)lévő seb nemi herpesz, nos, azt inkább nem kommentálom.

azt én is észrevettem rokoni körben, hogy amint az egykor kedves rokonok diplomához jutottak, teljesen meghülyültek.Lassan már köszönni sem tudnak.Vagy tényleg az érzelmi EQ rovására ment a diploma, vagy szimplán elszálltak maguktól és azt hiszik ők találták fel a spanyolviaszt .Nos, én nem fogok pukedlizni nekik...

Hát, mit mondhatnék?...Jól tetted, hogy eljöttél, legalább megnyugszol és talán ő is lecsillapodik(egy időre)mire hazamész.

2011. jún. 25. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem a világ vége, én nem tudok az enyémmel békésen egymás közelében élni. Van ez így sokunkkal. Fogadd el, az én anyám is valami hasonló, simán idegölő, hosszú távon elviselhetetlen. Mihamarabb költözz el. Tudom, hogy fáj, hogy nem lehet vele szót érteni, sajna ez az érzés megmarad :(
2011. jún. 25. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én anyám is ilyen, bár én már elköltöztem. Nem rég diplomázott ő is, apámnak már a töke ki van vele, hogy elszállt magától.
2011. jún. 29. 15:20
 6/8 anonim ***** válasza:

"Tudod, hogy hogy kell a herpisznek erezni, stb, nem vagy egy artatlan kisp.csa."

Mondjuk, ha szüzességet fogadna, az sem védené meg attól, hogy kiverje a ragya az arcát. Sőt olyanoknak is lehet ám herpesze az arcán aki még nem is szexelt. Jé!

2011. jún. 29. 15:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Szerintem herpesze már az emberek kb 60-70 százaléka volt herpeszes. Nekem herpesz labialisom van, és fél évente egyszer garantáltan kijön rajtam.

Amúgy már jobb a szitu. Lenyugodott meg minden, de attól még ugyanolyan maradt.

2011. jún. 29. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Felnőtt ember vagy. Költözz el, hagyd ott anyádat a négy diplomájával együtt, keresd meg a saját életedet. Nem neked kell gondoskodni róla, mert nem a kislányod, hanem az anyád - NEKI kellett volna rólad gondokodnia, nem a négy diploma után loholni. Apád hol van? Testvéred? Vagy csak leszült magának, mint annyi más hasonló hisztérika, hogy ne maradjon egyedül vénségére és most rád akar tapadni?

Ps: nem kéne kihordani a világ elé minden piszlicsáré bajodat, ha nem akarsz azokon gyökeresen változtatni.

(Egyébként a négy diploma éppenhogy nem okosségot jelent, hanem komoly identitászavart és egyéb lelki nyavalyákat.)

2011. jún. 29. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!