Szerintetek mi a fontosabb egy lányban?
Tegyük fel, hogy van 2 lány.
Az egyik igényes, fehérek a fogai, szép a bőre, ápolt és fényes a haja, szépek a körmei, jó alakja van, mindig finom illata van, de nincs sok ruhája és nem sminkeli magát, mert mondjuk nem fordít erre különösebben pénzt.
A másik márkás (vagy annak mondott) ruhákba jár, menő telefonja és kocsija van, viszonylag jó az alakja van, sminkeli magát, de néha zsíros a haja, rágja a körmeit, egy kicsit ápolatlan.
Ti melyiket választanátok?
Amúgy hány évesek? Az sem mindegy...
Én is az elsőre szavaznék, mivel egy kicsit jobb belsőre vall. Nekem amúgy sem a külső számít, hanem, hogy rendes-e,de ha megvan benne mind a kettő... :DD
A leírás alapján az elsőt.
Egy lány lehet szép különösebb smninkes cicoma nélkül is.
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként az első 20 éves, a második 23.
Ha valaki ad a ruhájára, sminkre meg kocsira ilyesmik(tehát a KÜLSŐSÉGekre) akkor az nem hagyja zsírosan a haját, és nem ápolatlan. Ezt nehezen tudom elképzelni..
Amúgy ha tényleg így van, persze hogy az első.
az első vagy te gondolom
inkább a másodikat választanám
Le merném fogadni, hogy az első te vagy... ilyenkor szokott az lenni, hogy direkt hibának próbálsz vmi olyat beállítani, amiről magad is tudod, hogy a válaszolók többsége azt fogja mondani, hogy nem az (szegénység).
Egyébként én nem választanék. Mivel sajnos a márkás cuccokon kívül hasonlítok a másik lányra, és rohadtul nem vagyok igénytelen és ápolatlan. Azok baromi mázlisták, akiknek alapból szép a hajuk, az enyém basszus, képes bezsírosodni egy fél nap alatt, főleg nyáron, és sajna arra nincs időm, hogy félnaponta mossam. A körömrágásról meg kezdek leszokni, de az a legtöbbször pszichés okok miatt van. Inkább örülne vki, hogy egészséges és hogy hűűű, de ápolt, minthogy olyan emberke külsejét fikázza, akikről lehet, hogy nem is tud semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!