Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bika jegyű anyuka tényleg...

A bika jegyű anyuka tényleg nem jön ki a vízöntő jegyű gyerekével?

Figyelt kérdés
5 hetes a kisbabám tehát vízöntő én pedig bika vagyok. Azt olvastam, hogy ez a lehető legrosszabb párosítás mert pl.mindketten makacsok stb. Nem annyira hiszek ezekben de azért megijedtem. Van esetleg tapasztalata valakinek?
2009. márc. 25. 13:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem horoszkóp kérdése, hanem nevelés. :)

Ne higgy a horoszkópnak!

Én vízöntő, párom bika, azt mondják ebből tartós kapcsolat nem lesz, s már 8 és fél éve együtt vagyunk.

2009. márc. 25. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Ne parázz feleslegesen. A párom vízöntő, az anyja bika, meg az egyik nővére is...és én is...a családjával jó a viszonya, mi 2,5 éve vagyunk együtt.

Szerintem a babáddal sem lesz gond, ha nem stresszelsz.

2009. márc. 25. 14:13
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

Felnőtt emberek hisznek még a horoszkópban?!

lool

2009. márc. 25. 14:16
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
besz@rok...
2009. márc. 25. 14:23
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Ezt nem gondoltad komolyan, ugye? Ne haragudj, de ez nevetséges....
2009. márc. 25. 14:28
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos ez a vége, ha emberek mindenféle baromság újságokat olvasnak és még képesek el is gondolkodni rajta, mert azt hiszik, ha megjelenik nyomtatásban, akkor igaz.

Nehogymár ijedezz ilyentől.

2009. márc. 25. 14:32
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Nevelés kérdése a dolog. Legalábbis szülő-gyerek kapcsolat esetén mindenképpen. A kamaszkorban úgyis előjönnek dolgok, de ha eleve így állsz hozzá, akkor szegény gyerek hogy érezze magát? Ha párkapcsolatra kérdeznél, akkor is csak azt mondanám, mindegy, milyen jegyűek vagytok, ha összetartoztok, úgyis működik, ha nem, akkor írhatnak akármit. Egy általános leírásban nem szabad hinni. Esetleg egyénit kértél már bárhonnan? Mert az általános leírástól nem kicsit tér el, és hitelesebb is. Minden komolyabban az asztrológiával foglalkozó ember azt mondja, hogy az általános dolgok marhaságok, egyénileg kell nézni. Nem véletlenül született akkor a babád, amikor.
2009. márc. 25. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Horoszkóp=Népbutítás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. márc. 25. 17:28
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a HASZNOS válaszokat.
2009. márc. 26. 11:47
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Én is bika vagyok a fiam pedig vízöntő és nagyon jól kijövünk!! :-) Nyugi!! Ja ! A férjem is vízöntő. :-)

Tényleg ne higyj a horoszkópoknak el mindent!!! Szeresd a picit és ő is szeretni fog!!! :-)

Jó babázást!!!

2009. márc. 26. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!