16 éves korban milyen gyakran mentek\engednek el éjszaka szórakozni?
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok és a szüleim nagyon szigorúak velem. Örülök ha egy hónapban egyszer elengednek pénteken vagy szombaton és a baráti körömben senkinek nem ilyen szigorúak a szülei. Hogy változtassak ezen ? Még azt sem mondhatják a szüleim, hogy iszok vagy drogozok mert soha nem szoktam semmit. Csak nagyon rossz, hogy a barátaimmal ritkán tudok elmenni szórakozni. Ma is menni szerettem volna, de anya elment dolgozni és azt mondta, hogy nem mehetek pedig már több mint egy hónapja nem voltam sehol. De este el akarok menni úgy, hogy anya nincs itthol.2011. jún. 24. 14:09
11/11 anonim válasza:
Én annyi idősen soha nem mehettem sehova. Vaskalapos, merev emberek voltak a szüleim, akik a saját torz, elborult világképükön kívül semmi mást nem láttak. Szerencsére már rég nem élek velük. Ami azt illeti, nem is hiányoznak, soha nem volt érzelmi kapcsolat közöttünk, inkább olyan volt a kapcsolatunk, mint amilyen a börtönőr és a fogvatartott között szokott lenni. Nem éppen szeretetteljes.
30/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!