Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok, még nem volt...

16 éves vagyok, még nem volt barátnőm, nagy átrányba kerülök ha így folytatom?

Figyelt kérdés

A kérdést úgy értem, hogy ha ne adj' isten egyetemig nem lesz barátnőm, akkor egyetemen lesz esélyem egyet szerezni, vagy akkor már télleg nagy hátrányba leszek?

Jelenlegi helyzetemmel elég sok bibi van, például nagyon alacsony vagyok, tehát 160 cm körül vagyok, természetesen legkisebb az osztályban ( még lányok közül is), és viszonylag jól tanulok(=stréber-t jelent kb mindenkinek :(, infó tagozaton vagyok (na bumm, azt hiszem sztereotípiábol van elég bőven). Ezek a dolgok miatt nem hiszem, hogy mostanában lehetne barátnőm, mivel ebben a korosztályban igazibol ha a közvélemény nem áll valaki mellet a lányok meg se nézik(így meg se ismerhetik), viszont ha valaki MELLETT áll a közvélemény, legyen az egy kretén bunko, a lányok versengnek értük.

Itt jön az hogy igazábol a "magabiztosság" számit meg a "belső", de ez nagyon nem igy van 14-17 évesen.Nekem úgy tűnik hogy sok embernek a szerelmi élet valamiféle trófea, vagy inkébb belépő egy-egy társaságba. Persze tudom ez lerágott csont, de akkor is elég bosszantó...

2011. jún. 23. 23:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki, akkor minden rendben van azt hiszem!

00:52 Nem teljesen értem, de azt mondod hogy a pénztől függ végülis minden, mert te jóképű vagy, és nem találsz barátnőt? :/ Szerintem az olyan barátnő nem is barátnő aki a pénzért megy a párjához, az olyan ember meg aki hasonló indokbol kezd pénzt gyüjteni, az majd 55+ évesen úgyis rádöbben, hogy hoppá van pénze, van kocsija, meg van jó nyaraló dubaiban, de ettől függetlenül egy olyan ember nincs aki őszintén szereti.

06:58 Nem így értettem...Persze hogy az egyetemre tanulni megyek, nem csajozni, de azért illene tudni pár (mára már) "alap" dolgot a lányokkal kapcsolatban.

2011. jún. 24. 09:36
 12/16 anonim ***** válasza:

ne aggódj ezen:) sokat úgy fogják fel ezt az egész barátos, barátnős dolgot, mintha vmi verseny lenne...sose értettem ezt:S

majd egyetemen biztosan másként lesznek a dolgok...amit én tudok, meg már mondtak, hogy ott azért már nincsenek pl. azok, mint középsuliba, hogy kinézik azt, aki nagyon okos...de mondjuk ez emberfüggő, de a lényeg, hogy nem vagy még lekésve semmiről:)

ez tudod olyan dolog, hogy sok fiú nem szereti, ha sok kapcsolata volt már a barátnőjének, ez fordítva is lehetséges, sok lány szintén nem szeretni, ha egy férfinek nem tudom mennyi barátnője volt már...nekem pl. az sem egy jó pont, ha annyi bnője volt már, hogy meg se tudja számolni...:D

a közvéleménnyel meg nem kell foglalkozni...mert tudod sokszor nem azért állnak vki mellett annyian, mert ő akkora nagy szám, hanem mert pl. nagy az egója, nagy a szája és nem mernek neki visszaszólni, ezek a tipikus "uralkodó" emberek...ami nekem szintén nem jön be:)

attól, mert te tanulsz, és nem vagy a suli "menője", és nincs iskolányi barátod, nem tartozol az iszogatós, őrjöngős fiúk, lányok közé, attól te csak értékesebb vagy:)

ami még fontos, hogy ne erőltesd a bnőzést, ha azt érzed, hogy a lány nem vevő rá, majd kialakul úgyis vkivel egy olyan kapcsolat, amikor majd jobban tudsz beszélni neki pl. arról, hogy kedveled, jól éreznéd vele magadat egy kapcsolatban is stb.:)

és majd meglátja benned ezt egy lány, nem kell ezt siettetni...nem minden lány vágy egy "tökéletes" fiú, akinek nagy társasága van...aki nem szereti a pezsgést, annak sztem a te stílusod is könnyen megtetszhet:)

fel a fejjel:)

remélem segítettem:)

2011. jún. 24. 10:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Sokáig hasonló félelmeim voltak, mint neked. Már a 17. évemben voltam, amikor először smároltam, és a 18.-ban, amikor összejöttem az első barátnőmmel. Nem késtél le semmiről, egy a lényeg: ne görcsölj, mert akkor úgysem sikerül. És tartsd észben, hogy 16 évesen nem feltétlenül azt kell megtalálnod, akivel leéled majd az életedet. Érezd jól magad, szerezz tapasztalatokat, haverokkal járkálj olyan helyekre, ahol jól érzed magad.
2011. jún. 24. 10:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem volt már sok barátom, most lett vége egy hosszú, komoly kapcsolatomnak.

Most egy jó ideig én nem akarok semmit.

Igazából szerintem jobb egyedül, kevesebb a probléma..

Szóval ne aggódj, eljön majd az ideje, addig élvezd ki, hogy nincs semmi probléma :)

Amúgy szerintem egyáltalán nem gáz, hogy 160 cm vagy, és hogy infós suliba jársz... Az, hogy jó tanuló vagy, még plusz pont is

16/L

2011. jún. 24. 12:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kerül az hátrányba akár fiú akár lány aki mittudomén 20-22 éves koráig sem talál magának valakit. Nem kötelező idő, csak írtam valamit.

Ez egy újfajta "trend", hogy már tizenévesen összefekszünk fűvel fával... Amihez csak "gratulálni" tudok, hogy ilyen igénytelenek, hogy trófeagyűjtésre használják a testüket.

A férjem 29 éves volt, én voltam az életében az első igazi! barátnő. (Elődömmel csak csók volt, de mikor kiderült, hogy férjem nem volt lánnyal otthagyta)

:D Miből lesz a cserebogár esete. Tök jól összealkalmazkodtunk, ő "fejest ugrott" a felfedezésbe, én pedig élveztem no :) 7 éve vagyunk házasok és útban a 3. poronty.

34N 35F

2011. jún. 24. 14:10
 16/16 anonim válasza:
Nos a sogórom már 28 éves volt mikor összejött nővéremmel és akkor ő szűz volt pasi létére.De ezt a nővérkém izgisnek tartotta,mert így könnyebb volt "betanítani" hogy hova nyúljon és mit tegyen az ágyban.Mert nagyon lelkes volt, mivel első alkalom.Az én párom 16 éves volt mikor megesett a nagy eset de bánta mert mivel szűz volt és a családja is cikizni kezdte így örömlányhoz ment el. Ami nem nagy élmény volt de baromi drága. Ezután 3 évvel ismertük meg egymást és én nem bántam volna ha inkább várt volna és én lettem volna aki meg van tisztelve az első alkalmával.Szóval tuti talász olyan csajokat akik direkt szűz pasikat keresnek.Talán mert azok nincsenek úgy elszálva magugtól,hogy milyen jók az ágyban, mikor meg odaérsz meg becsődőlnek és durvák is. Egy szűz szerintem odaadóbb mert szeretne mindent jól csinálni,megfelelni. Ha szakítanánk a párommal mert valami miatt nem jönne össze a kapcsolatunk én tuti szűz pasit keresnék. De ez az én véleményem.
2011. jún. 29. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!