Örök magány? Nem kellek senkinek?
Annyira mérges vagyok. Itt vagyok, egészségesen, normális életem van és mégis olyan üres. Hiába akarom, h változzon...
19 éves leszek nemsokára és egyszerűen azt érzem, ha nem fűz vkinek vmi érdeke hozzám, akkor már nem is kellek neki, senkinek...
Sem barátok, sem család, sem szerelem... Félek a jövőtől és csak arra tudok gondolni, h itt az életem, más meg meghal betegségben, balesetben és , h neki milyen értékes lehet az élete nekem pedig milyen jelentéktelen.
Szükségem lenne egy megértő barátra, de rá kell jönnöm, h a kapcsolataim felszínesek. Szükségem lenne egy megértő családra, d szét van csúszva az egész. Szükségem lenne egy párra, de... Ennek az egésznek így mi értelme?
Én 18 éves fiú vagyok és én is ugyanezt érzem mint te..
Nekem nincsen se barát se haver se barátnő és soha nem is volt még. Ismerkedni pedig nagyon nehezen tudok.
Az előző vagyok még:)
Lenne kedved beszélgetni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!