Hogy tudnam leszoktatni a ferjem a csunyabeszedrol?
Olyan csaladbol jottem, ahol mar azert is szoltak, ha a hugommal azt mondtuk egymasra, h hulye. Megismertem a ferjem, nagyon imponalo volt, h amikor valaki a tarsasagunkban csunyan beszelt, akkor raszolt, h holgyek is vannak itt, es h fejezze be.
Azota gyokeresen megvaltozott. Olyan mocskos szaja lett, h majd elsullyedek a fold ala. Ul a szamitogep elott, es tragarabbnal tragarabb kifejezeseket hasznal, ha valami nem ugy jon ossze ahogy szeretne. Van egy 4 honapos kisfiam, es felek, h et fogja venni ezt az alpari stilust. Mar megprobaltam beszelni vele errol, de kb. egy napig odafigyelt, aztan minden vissza a regi kerekvagasba. Nagyon felek, h egyszer tarsasagban is elkezdi. Mit tanacsoltok?
Hát beszélj vele! Biztos ösztönös, észre s veszi. Emlékeztesd e régi időkrre! De hallgasd meg őt is, Ha annyira megszokta, ki-ki csúszik a száján, nem lesz baja agyereknek. Megtanulja, hogy ilyet csak apukák mondanak.
Az enyém legdurvábbja az volt, hogy"Basszuskulcs"
Sose mertem volna kimondani, pedig nem tudtam, mit jelenthet? Egyszer mondtam hogy Fene 4 évesen, összeugrott az összes nő a családban, sipákoltak, egész délután faggattak, hol hallottam, de nem hitték, hogy a barinőmtől, szidtak...soha az életbe nem mondtam többat, illetve csak 30 évesen, mert olyan helyen dolgoztam.
Ezek a válaszok! Csak azért, mert valaki csúnyán beszél, akkor már mindenki fel van jogosítva, hogy akárhogy beszélhet?
Én a helyedben szembesíteném őt azzal, hogy régen nem ilyen volt és hogy neked az az énje mennyivel jobban tetszett. Rengeteg etikettel foglalkozó oldal van, hintsd el neki, hogy neked mennyire tetszik, ha valaki jól nevelt. Ahányszor csak káromkodik, szólj rá, ha minden egyes szó után rászólsz, úgy fogja idegesíteni, hogy utána leszokik róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!