Meghalt a legjobb barátnőm mamája, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap este meghalt a legjobb barátnőm mamája. Már régóta kórházban volt, eddig is sokat sírt miatta. Beszéltem a nővérével ő mondta el. Nagyon közel álltak hozzá. Barátnőmmel még nem beszéltem. Mit tegyek? Hívogatni nem akarom, most egy ideig nem lesz kedve majd találkozni szerintem. De szeretném ha tudná hogy ha szeretne beszélgetni vagy találkozni vagy valami nyugotdtan keressen meg. Úgy érzem udvariatlanság lenne ha folyton hívogatnám. :/ Mit tegyek?
15/L
2011. jún. 22. 20:57
11/13 anonim válasza:
Hogy mit csinálj? PÁLINKÁT!4!!4négy!!!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Utolsó, most erre mit mondjak..? :S -.-
2011. jún. 25. 18:59
13/13 anonim válasza:
Fene, egyszer már lett egy 0%-os válaszom (ami aztán felment 4%-ra), úgy, hogy beírtam egy "Mit csinálnál, ha meghalna az anyád?" jellegű kérdésre, hogy bulit rendeznék. Azt hittem lesz még egy 0%-om, de nem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!