Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves vagyok a szüleimmel...

19 éves vagyok a szüleimmel élek a barátommal és a kislányunkkal havi 35ezret kell adnunk oda anyáméknak ti mennyit adtok oda havonta a szülőknek és hányan lakotok ott?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 19:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szüleim nem fogadtak el sohasem pénzt, hiába akartam kivenni a részem. Pedig lett volna hova tenniük. Így hetente bevásároltam, igaz mindig veszekedtek érte velem, de nem volt arcom nem adni semmit, ha volt miből. 22 éves koromig csak ők tartottak el stb.

Igazából nem tudom mi a jó megoldás. Férjem van és gyerekem már, albérletben lakunk, gyűjtögetünk ugyan, de nagyon lassú folyamat hisz 40 ezer csak a bérleti díj, ami valljuk be olcsónak számít bp-n. Lakhatnánk szülőknél, gyorsabban gyűlne a pénz, de akkor is ezt csinálnák, hogy nem engednének semmit fizetni...úgyh marad az albi.

2011. jún. 22. 20:42
 22/31 anonim ***** válasza:
74%
Szerinted kérdező 19 évesen megélnél ennyiből egyedül a gyerekkel mégis mit gondolsz ez baromi kevés oda szültél egy gyereket a nakukra és még neked áll feljebb.
2011. jún. 22. 20:45
 23/31 anonim ***** válasza:
27%
Nem látom a kérdésben, hol áll az hogy ezt kifogásolja a kérdező. Csak azt kérdezi, ki mennyit fizet.
2011. jún. 22. 20:48
 24/31 anonim ***** válasza:
3%

első vagyok.

válaszoltam a kérédsre, hogy mennyit adunk oda a szülőknek. Semmit. Nem volt feltétel,hogy csak az válaszolhat aki ott is lakik. A kérdező csak megemlítette, hogy ők ott laknak.

Ha már precízkedünk.

Jaj ne legyel mar ilyen okoska, te! Talan az jott le a kerdesbol, hogy a kerdezo arra kivancsi, hogy azok mennyit adnak a szuloknek, akik nem laknak naluk?? Ha mar precizkedunk, ugye...

Es a masik kedves valaszolo ugyan mibol gondolja, hogy a szulei nyakara szulte a gyereket???

Tenyleg nem derul ki a kerdesbol hogy a kerdezo sokallna a penzt amit ad, csak megkerdezett masokat. En keveset eltem anyukammal (apukam 18 eves koromban elhunyt) ugy, hogy dolgoztam. Igy nem is kellett adjak neki semmit. 10 eve elek kulfoldon, es bar nem vele lakom, szeretnek neki penzt kuldeni, csakhat nem fogadja el.

2011. jún. 22. 21:08
 25/31 anonim ***** válasza:
53%
Ha belegondolsz, sz@rért, h_gyért laktok ott. Ha nem tetszik nektek, miért nem kerestek mást?
2011. jún. 23. 00:09
 26/31 anonim ***** válasza:
76%
A kérdező miért nem kommentál? Kiváncsi lennék a véleményére!
2011. jún. 23. 00:48
 27/31 anonim ***** válasza:
81%
Szia!szerintem a 35000 nem sok.Ha ti úgy érzitek jobb lenne úgy,vegyetek ki albérletet,bár ott többet kell jóval fizetni.Lakást venni a mai világban iszonyú nehéz,nem mindenkinek adatik,meg,hogy a szülők vesznek neki,vagy anyagilag belepótolnak.Hitelbe belemenni pedig "életveszélyes"!!!! Mi 30 évesek vagyunk a párommal és 6 éves a lányunk,lakást venni nem tudunk (egyenlőre)....albérletben élünk a mai napig,és még ki tudja meddig!!!Megélünk,elvagyunk,igy sem áll meg az élet.Persze mi is szeretnénk saját lakást.....de az még a jövő zenéje sajnos!
2011. jún. 23. 06:24
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
A 35000 piti összeg mi 70000 ft-ot fizetünk rezsire.Négyen vagyunk.És családi házról van szó.Én a helyedben örülnék mint majom a f@...nak
2011. jún. 23. 08:25
 29/31 anonim ***** válasza:
44%

Futás egy albérletbe és majd megtanulod értékelni amid van.

Egyébként pont az ilyen elcseszett gondolkodás miatt mondják sokan, hogy tizenévesen nem kell gyereket vállalni. A kérdező is bebizonyította, hogy fogalma sincs az életről. 35e pitiáner összeg!

Mi is anyukáméknál lakunk, ketten, és 60ezret adunk haza. És szerintem ez rendjén van. Eddig ők segítettek, most mi segítjük őket. 27/n

2011. jún. 23. 09:04
 30/31 anonim ***** válasza:
63%

Én a kérdésből csak azt olvasom ki,hogy a kérdező hármójukra 35 ezret fizet a szüleinek.Majd feltett egy kérdést,hogy a többiek akik hasonló helyzetben vannak 1 hónapban mennyit fizetnek a szülőknek,és hányan vannak rá?

Én sehol nem olvasom,hogy a kérdező ezt sokallná,vagy valami panasza van.Csak feltett egy kérdést..

Kedves kérdező.Egy jó tanács.

Soha többé ne kérdez itt a gyakorin senkitől semmit.

Itt jó választ sosem fogsz kapni,csak kritizálást,csak bunkó válaszokat,csak gyűlölködő rágalmazást.Itt sokan avval élik ki magukat,hogy névtelenül,minden következmény nélkül bánthatják a másikat. Én voltaképpen nagyon sajnálom az ilyen ócsároló hozzászólókat,mert szegények biztos nap mint nap így élnek otthon is..Ezt kapják az élettől,és azt hiszik ez így helyes..Persze tisztelet a kivételnek,mert azért vannak becsületese emberek akik tudnak normálisan is válaszolni,akik igyekeznek a tanácsukkal másokon segíteni..

Kedves kérdező..Legközelebb háromszor is gondold meg ha kérdést akarsz feltenni..

2011. jún. 23. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!