19 éves vagyok a szüleimmel élek a barátommal és a kislányunkkal havi 35ezret kell adnunk oda anyáméknak ti mennyit adtok oda havonta a szülőknek és hányan lakotok ott?
első vagyok.
válaszoltam a kérédsre, hogy mennyit adunk oda a szülőknek. Semmit. Nem volt feltétel,hogy csak az válaszolhat aki ott is lakik. A kérdező csak megemlítette, hogy ők ott laknak.
Ha már precízkedünk.
Azért lett lepontozva mert nem az volt a kérdés, hogy ő hol lakik, és hogy alakította az életét.
Nekik ilyen az életük és kész. Nem tudom miért kell lehurrogni a kérdezőt, hiszen nem tudunk róla semmi egyéb információt...
2. vagyok. Lepontozhattok nyugodtan. De az jelentkezzen először, aki mindenféle hátszél/korrupció/más letaposása nélkül tanult és házat épített a mai világban!! És nem múlt el 50, ha ezt megtette...
Mert gondolom az nem tetszik a válaszomban, hogy egy fedél alatt élünk.
Az első válaszban semmilyen összeg nem szerepel, csak az, hogy hogyan alakította az életét.
Szerintem nem sok 3 emberre a 35 ezer, én egyedülálló vagyok és 20 ezret adok oda a rezsibe, minden mást magamnak veszek.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:21
hát se engem se a párom nem támogattak a szülők se az iskola éveink alatt se utána, nekik is van hova tenni. De még nem lett saját ház ahova betudtuk fészkelni magunkat addig a gyerek téma sem jött szóba. Szóval teljesen mindegy hogy tud-e támogatni a szülő vagy sem , aki akar az el tud költözni otthonról.
Én még otthon laktam 30 ezret adtam oda.Ti pedig hárman vagytok így a 35 ezer nem sok.
19:19 vagyok.
Zsarolnak érzelmileg, hogy majd mi lesz ha itt hagyom öket mindennel együtt. Viszi a bank a lakást és egy fillért nem látok belöle stb. (jelzáloggal terhelt). Babát sem ide szültem igazából, de anyámnak ez jól jött, azzal a szöveggel édesgetett minket, hogy milyen jó lesz ha hazaköltözöm, kevesebbet kell fizetnem egy baba mellett mint egy albérletben. Már tudom, hogy nem...
Egyáltalán nem sok 3 emberre, akkor sem, ha az egyik még kisgyerek.
Nekem ahogy lesz fix állásom, 20 ezret kell majd hazaadnom, ezen felül magamnak veszek minden élelmiszert, ruhát, tisztálkodási szereket, egyszóval mindent.
2-en lakunk anyámmal egy családi házban.
Én amíg otthon éltem saját magam fizettem mindent.A rezsi el lett osztva annyi felé ahányan vagyunk.A kaja,pia,és egyéb extrák mindenki maga vette meg.Amikor terhes lettem,akkor úgy döntöttem,hogy nem élek tovább a szüleim nyakán,hiszen a babát nem a szüleim nyakára akartam sózni.Így albérletbe mentünk,és havonta hármunkra a rezsivel,kajával,mindennel együtt volt 100 ezer forint is.
ÍGy a válaszom,hogy nem sok a 35 ezer forint.Ha valaki a szüleivel él akkor ennek ez az ára.Olcsón él havonta,de mégsem szabadon ..Nekem többet ér az önállóságom ..:)Jobb a békesség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!