Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves vagyok a szüleimmel...

19 éves vagyok a szüleimmel élek a barátommal és a kislányunkkal havi 35ezret kell adnunk oda anyáméknak ti mennyit adtok oda havonta a szülőknek és hányan lakotok ott?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 19:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
56%

első vagyok.

válaszoltam a kérédsre, hogy mennyit adunk oda a szülőknek. Semmit. Nem volt feltétel,hogy csak az válaszolhat aki ott is lakik. A kérdező csak megemlítette, hogy ők ott laknak.

Ha már precízkedünk.

2011. jún. 22. 19:25
 12/31 anonim ***** válasza:
46%

Azért lett lepontozva mert nem az volt a kérdés, hogy ő hol lakik, és hogy alakította az életét.

Nekik ilyen az életük és kész. Nem tudom miért kell lehurrogni a kérdezőt, hiszen nem tudunk róla semmi egyéb információt...

2011. jún. 22. 19:25
 13/31 anonim ***** válasza:
55%

2. vagyok. Lepontozhattok nyugodtan. De az jelentkezzen először, aki mindenféle hátszél/korrupció/más letaposása nélkül tanult és házat épített a mai világban!! És nem múlt el 50, ha ezt megtette...

Mert gondolom az nem tetszik a válaszomban, hogy egy fedél alatt élünk.

2011. jún. 22. 19:28
 14/31 anonim ***** válasza:
83%

Az első válaszban semmilyen összeg nem szerepel, csak az, hogy hogyan alakította az életét.

Szerintem nem sok 3 emberre a 35 ezer, én egyedülálló vagyok és 20 ezret adok oda a rezsibe, minden mást magamnak veszek.

2011. jún. 22. 19:29
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:21

hát se engem se a párom nem támogattak a szülők se az iskola éveink alatt se utána, nekik is van hova tenni. De még nem lett saját ház ahova betudtuk fészkelni magunkat addig a gyerek téma sem jött szóba. Szóval teljesen mindegy hogy tud-e támogatni a szülő vagy sem , aki akar az el tud költözni otthonról.

Én még otthon laktam 30 ezret adtam oda.Ti pedig hárman vagytok így a 35 ezer nem sok.

2011. jún. 22. 19:32
 16/31 anonim ***** válasza:
68%

19:19 vagyok.

Zsarolnak érzelmileg, hogy majd mi lesz ha itt hagyom öket mindennel együtt. Viszi a bank a lakást és egy fillért nem látok belöle stb. (jelzáloggal terhelt). Babát sem ide szültem igazából, de anyámnak ez jól jött, azzal a szöveggel édesgetett minket, hogy milyen jó lesz ha hazaköltözöm, kevesebbet kell fizetnem egy baba mellett mint egy albérletben. Már tudom, hogy nem...

2011. jún. 22. 19:33
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem sok a 35 ezer 3 emberre. Én albérletben lakom másokkal együtt, de 25ezerbe nekem is belekerül havonta (csak magamra), plusz erre jönnek a tisztítószerek, stb. amiket szintén közösen használunk. Egy lakás rezsije min. 50-60ezer ft. 5-en laktok, tehát nektek többet kell belefizetni, mint a szülőknek. Attól is függ, hogy a kaját, egyebeket ki fizeti?
2011. jún. 22. 19:40
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem sok 3 emberre, akkor sem, ha az egyik még kisgyerek.

Nekem ahogy lesz fix állásom, 20 ezret kell majd hazaadnom, ezen felül magamnak veszek minden élelmiszert, ruhát, tisztálkodási szereket, egyszóval mindent.

2-en lakunk anyámmal egy családi házban.

2011. jún. 22. 19:59
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Én még a szüleimmel élek..egyedül..30 ezer forintot fizetek.
2011. jún. 22. 20:10
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Én amíg otthon éltem saját magam fizettem mindent.A rezsi el lett osztva annyi felé ahányan vagyunk.A kaja,pia,és egyéb extrák mindenki maga vette meg.Amikor terhes lettem,akkor úgy döntöttem,hogy nem élek tovább a szüleim nyakán,hiszen a babát nem a szüleim nyakára akartam sózni.Így albérletbe mentünk,és havonta hármunkra a rezsivel,kajával,mindennel együtt volt 100 ezer forint is.

ÍGy a válaszom,hogy nem sok a 35 ezer forint.Ha valaki a szüleivel él akkor ennek ez az ára.Olcsón él havonta,de mégsem szabadon ..Nekem többet ér az önállóságom ..:)Jobb a békesség..

2011. jún. 22. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!