Hogy állítsam le a mamámat?
Alapjában véve jó a viszonyod anyuddal? Ha igen, nagyobb az esély a dolgok tisztázására: Éreztesd vele, hogy igyekszel, pl.: sminkeld ki magad és kérd ki a véleményét.
Milyen gyakran, és mennyire öltözöl nőiesen? Öltözködés terén is kérj tanácsot, vagy csak kérdezd meg, hogy szerinte mi állna jól rajtad, hane használ az ilyesmi, akkor nem árt neki egy kis szemrehányás, de ügyelj arra, hogy mivel érvelsz. Remélem segíthettem. :)
szerezzen, ha akar, hátha összejössz valakivel :)
Én sem vagyok szép, de nyugi, nem attól függ, hogy hány pasid lesz, hanem hogy van-e alkalmad ismerkedni.
Szerintem 18 évesen még nem késő ilyenen agyalni...
pl anyum is 35 évesen találta meg az igazit! Sokan vannak, akik még sokkal később találják meg!!
Ja és egy tanács: azok vagyunk, akiknek képzeljük magunkat...
Ha azt mondod, hogy csúnya vagy, az is vagy. De ha elhinnéd, hogy neked is vannak értékeid, szép testrészeid stb. akkor biztosan magabiztosabb lennél...
Ja és mamáddal meg erőteljesebb hangon beszélgess el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!