Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg gyerekes, hogy huszoné...

Tényleg gyerekes, hogy huszonévesen is birkózunk öcsémmel?

Figyelt kérdés

Én 28, az öcsém 23 éves és elég sokat hülyülünk egymással, amibe az is beletartozik hogy néha birkózunk egymással. Anyánk ilyenkor mindig ki van akadva, hogy úgy viselkedünk mint az óvodások. Tényleg annyira gáz?

Elgondolkoztam ezen hogy meddig fogjuk ezt művelni, 50 évesen már tényleg elég röhejes lenne...

2011. jún. 22. 09:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jól van, akkor megnyugodtam. :D

Szerintem egyébként ez addig fog tartani, amíg nem lesz valamelyikünknek gyereke.

2011. jún. 22. 09:30
 12/16 anonim ***** válasza:

:D :D :D belegondoltam 50 évesen birkóztok " héé várj becsípődött a derekam.. Na jó mehet! xDDDDDD "

nemtom nekem is van 1 haverom 20-18 évesek és néha verekednek is viccből, mondom jolvan csak ne hogy leverjetek valamit. :D

2011. jún. 22. 09:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Bátyáim harminc fölött vannak, mind a ketten családapák... még mindig egymásnak esnek, ha épp úgy tartja kedvük :D Nincs ebben semmi gáz :D
2011. jún. 22. 10:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem gyerekes!!Inkább jó fejségnek tartom.Semmi gáz nincs ezzel.Szerintem sok ember irigykedik hogy ilyen jó kapcsolatod van a testvéreddel!Többek közt én is!

Nem ezzel semmi baj nincs!

2011. jún. 22. 10:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Nos, mi a nővéremmel ugyan nem bírkózunk, de pl énekelünk hangosan vagy nintendózunk, reggel mesét nézünk stb.. Pedig ő 24 én meg 21 éves vagyok..:D
2011. jún. 22. 11:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Addig jó, míg az ember tud néha gyerek lenni! :) Hajrá!!
2011. jún. 22. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!