Benneteket és a családotokat mennyire fogja érinteni az új "chipsadó"?
Energiaitalból fel kell tankolni sok kartonnal,az fix
többi nem annyira érint evés szempontjából
viszont boltunk van,édesség is van,pici bolt egy pici falucskában,már igy is a csőd szélén áll,nem tudom ez-e az utolsó lökés a mélybe...
Utolsó, nem zavar, hogy a cigaretta meg az alkohol már meg van adóztatva? Mi az, hogy miért nem azt adóztatják meg? Nézz utána, hogy mondjuk egy 560 forintos csomag cigarettának az árába mennyi az adó.
Ezzel nem a legújabb adóhülyeséget akarom védeni, csak ne mondjunk már ilyen marhaságot, hogy miért nem azt adóztatják meg, ami már eleve meg van adóztatva.
Utolsó. Én nem cigizem, mégsem pártollak. Én is utálom a cigit, de a férjem szivja. És akkor is, ha az utolsóból is, de megveszi. Nem kell neki csoki, sem chips, sem üditő, semmi, csak cigi legyen. És napi 1 dobozzal sziv. Nem tudom, hogy ez sok, vagy kevés, nem is érdekel. Dolgozik, eltartja a családját, de mikor belegondolok, hogy mennyi pénz válik füstté havonta....... fáj a szivem érte. Ugyanakkor nem tőle sajnálom, mert megérdemli azt a pénzt, elég keményen megdolgozik érte. Szóval nem értek egyet a cigiadóddal, mert a gyerekeimnek kevesebb jutna tőle. Te meg mehetsz a bárhová. Chipsel nem élünk, illetve nagyon ritkán. Csoki, meg egyebek, szintén ritka vendég nálunk. Egyáltalán nem értem, hogy miért kell egymásra mutogatni, a cigiseknek a a nem dohányzókra, a kismamáknak a nyugdijasokra, és forditva. Ezért tartunk itt, a semmi közepén.
Én nagy ivben teszek rá, hogy másnak mije van, vagy mije nincs. Velem se foglalkozzon senki. Nem érdekel, hogy mire vetnek ki újabb, és újabb adót, mert bármit adóztatnak mindenki megszivja. Az is, aki nem él vele.
Hát akkor titeket is sajnállak hogy csoki meg egyéb finomságok helyett a gyerekeidnek füstöt kell enniük..
Nem hiszem hogy az ország azért tartana itt mert nem dohányzó ember lévén elvárom hogy ne kelljen más füstjét szívnom.. Majd legközelebb ha olyan dologra vetnek ki adót amit te szeretsz neked is az lesz a gondolatod hogy miért ezt? Miért nem azt ami igazán káros? Amibe emberek milliói halnak bele világszerte? Na ezen gondolkozz el... A férjedet meg talán le kellene szoktatni ha ennyire sajnálod hogy mennyi pénzt vesz a el a cigaretta a gyerekeidtől de hamarosan az apjukat is elfogja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!