Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nős pasinak 4éve...

Ha egy nős pasinak 4éve szeretője van, létezik hogy ott már valami érzelem is van?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 17:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
Inkább fogd a barátnődet és menjetek bulizni, kiállításokra, próbáld meg kiverni a fejéből. Vond el a figyelmét erről. Erőltesd a dolgot! De ha beleszeretett a hapsiba, akkor nagyon nehéz lesz.
2011. jún. 21. 18:08
 12/27 A kérdező kommentje:
Beleszeretett és próbálja magának bebeszélni hogy a pasi is szereti. Amit mondok neki falrahányt borsó. Aggódom érte:((
2011. jún. 21. 18:11
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Elmondhatod a barátnődnek, hogy ha mégis dűlőre jutna a férfi, végre elválna és ők ketten összekerülnének onnantól kezdve barátnőd lesz a kötelező és azonnal volna mellette egy szabadon választott.Ezt nem viccnek szántam.Párhuzamos kapcsolatban élő férfinak sosem lesz elég egy nő.Ezt kalkulálja bele a jövőjébe.
2011. jún. 21. 18:15
 14/27 anonim ***** válasza:
61%
Na ilyenkor kellenének az igaz barátok, akik megpróbálnák kimozdítani ebből. Akár úgy is, hogy odaáll az ajtó elé és mondja neki, hogy készüljön, mennek bulizni...társaságba..vásárolni...f@szom tudja, csak vigye valahová/csináljanak valamit amitől nem jut eszébe a faszi.
2011. jún. 21. 18:16
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megmondom neki, de inkább elolvastatom vele a válaszokat!
2011. jún. 21. 18:18
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha négy év alatt nem hagyta ott a pasi a feleségét, akkor már nem is fogja! Ez neki így kényelmes, hülye lenne változtatni rajta. Felejtős!!
2011. jún. 21. 18:20
 17/27 anonim válasza:
79%

Sztem igenis jó bnő vagy Te is, mivel foglalkozol vele!!!

De...hiába beszélsz neki, nem fogja otthagyni a pasit, a pasi meg pláne nem a bnődet!!! Kell egy nagy pofon, nem szó szerint, hanem 1 kiba...ott nagy csalódás bnődnek, és akk befejezi! Sztem más nem segít!

( Tapasztalat ;) )

2011. jún. 21. 18:29
 18/27 anonim válasza:
71%

Persze, hogy létezik.

Én 2 évig voltam nős férfival, érzelmek nélkül indult az egész, de sírás lett a férfi részéről, mikor szakítottam vele. Mindent megtett azért, hogy láthasson egy kicsit. Ráment a házassága, válni akart, aztán használni kezdtem az eszemet, és nem akartam a gyerekeitől elválasztani, nem akartam, hogy apa nélkül nőjenek fel, ahogy én.

2011. jún. 21. 18:35
 19/27 TOMAtm ***** válasza:
van érzelem.de ha elhagyná a szerető se lenne semmi.max keseregne miatta a pasi.rohadt egy dolog ez,az összes munkatársam ezt csinálja és közben olyan álszentek otthon h el sem hiszitek.
2011. jún. 21. 18:45
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan van érzelem, nem létezik, hogy anélkül lennének együtt. De hogy a feleség fontosabb, vagy (ha ő nem is, akkor) a kényelem. Az biztos, hogy az ilyen pasi SOHA nem fog lépni, azt már bőven megtehette volna. Ha nem tetszik a szeretőnek a dolog, netán nőnek az igényei, előbb fog szeretőt váltani, mint asszonyt. Sajnálom a barátnődet, hogy már 4 éve húzza.:-(
2011. jún. 21. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!