Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó egy szülőnek ha nem...

Miért jó egy szülőnek ha nem engedi a lányát a barátjánál aludni?

Figyelt kérdés
de a fiatalok szexelnek mindenhol?(kocsiba,mezőn,hotelbe stb...)18-19 évesekről van szó
2011. jún. 21. 16:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
16:59-nek: Nem hinném. Biztos nem akarnám gyerekszinten kezelni, ha felnőtt, mert csak ártok neki. Ezért (is) van annyi frusztrált, bizonytalan fiatal. Muszály elengedni az ő érdekében, még ha nehéz is. Ha nem így teszek, önző vagyok.
2011. jún. 22. 10:24
 22/26 kutyák és macskák ***** válasza:
Saját tapasztalat: 14 évesen ismertem meg az első barátomat, 15 múltam mikor lefeküdtünk. 17 éves koromig 8-ra otthon kellett lennem, az nem volt baj ha ő 10-ig ott volt szünetben és hétvégén, de én már nem mehettem sehová. Mikor betöltöttem a 17-et fordult az érem, én mondhattam meg mikor megyek haza hétvégén, de azt be is kellett tartanom, mert ha késtem, akkor nem mehettem pár napig sehova. Mikor rákérdeztek, hogy megvolt-e már a nagy esemény őszintén mondtam el, hogy nem, mert félek a következményektől azt mondta apu, ideje beszélgetnünk, és elsorolta a lehetséges védekezési módokat. Attól kezdve hétvégén és az iskola szünetekben nálunk alhatott a barátom, de én nem alhattam sehol máshol. Szerintem t5e is próbálj meg komolyan elbeszélgetni velük erről a témáról, hiszen már nagykorúak vagytok, azt tesztek amit akartok! DE nem kell fejjel a falnak menni! Addig vagy gyerek, akárhány éves is vagy, míg élnek a szüleid (remélem minél tovább)!
2011. jún. 29. 19:40
 23/26 anonim ***** válasza:

Lehet hogy vallásosak. De ha engem tiltanának, biztos hogy azért is belökném nekik hogy "Úgyis minden nap csináljuk, nem mindeggy hogy otthon az ágyban vagy egy bokorban?"

Persze nem gondolnám komolyan de szerintem kapnák a képet, hogy inkább otthon és biztonságban..

2011. jún. 29. 22:15
 24/26 anonim ***** válasza:
46%
Irigyek,hogy a 19 18 éves gyereküknek kielégitőbb nemiélete van mint az ö pocsolyaszintüjük.
2011. jún. 29. 23:09
 25/26 anonim ***** válasza:

Én sem értem az ilyen szülőket.

Oké, félt az igaz. De a féltésnek is van egy határa. Megsértődni meg lehet, mivel lehet hogy azt gondolja a tiltással hogy figyelmetlen vagy és becsúszhat pl egy gyerek. Aki figyelmes annál ilyen nem fordul elő.

Tipikus olyan szülő (édesanyám is ilyen) aki ha nem ismer valakit á-tól z-ig akkor már nem bízik benne, rossznak tartja akiben nem lehet megbízni. Sosem értettem az ilyen szülőket.

2011. jún. 30. 09:36
 26/26 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a válaszokat...sajnos én sem értem mért nem engedik
2011. jún. 30. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!