Lehet hogy szégyenlik, hogy a lányuk a barátjánál alszik, házasság elött. Értelme nincs, csak a saját lelkiismeretüket nyugtassák meg, hogy ők rendes lányt neveltek, mert az ő idejükben még nem volt normális, hogy házasság előtt együtt aludjonak a párok. De szerintem tisztában vannak vele, hogy attól meg sexelni sexelnek.
2011. jún. 21. 16:55
12/26 anonim válasza:
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:55
majd ha szülő leszel, másképp gondolkozol :)
2011. jún. 21. 16:59
13/26 anonim válasza:
Azt sose lehet tudni, mindenkinek megvan a maga hülyesége. Az én anyám is ezt csinálta, hát fogtam magam, és elmentem engedély nélkül - ráadásul 19 évesen :D
Én azt tudom, a fordítottja leszek... nem azért nem engedném hogy hozzánk jöjjön a csaj/pasi hogy ne tudjanak együtt lenni, hanem mert nem szeretem annyira a vendégeket. Zavar ha nem tudok reggel nyugodtan mászkálni a házban, mert egy totál idegen embert kell kerülgetni.
2011. jún. 21. 17:01
14/26 anonim válasza:
Valaki leírta, hogy azért, mert nem tudják elfogadni, hogy felnőtt a lány. De egy 18-19 éves lány már álljon is a sarkára ilyenkor!
2011. jún. 21. 17:01
15/26 anonim válasza:
nem a sarkára kell állni,hanem egyenrangú partnerként kell a szülő elé állni és ezt megbeszélni. mert abból látszik, hogy felelősségteljes felnőtt és nem lázadó kamasz. (egy anyuka)
2011. jún. 21. 17:05
16/26 anonim válasza:
Mert nem tudják elviselni, hogy a gyermek lassan felnőtt. 15 évesen ismertem meg a páromat, és kövezettek meg, de anyukám egy hónap után engedte az együtt alvást! És tényleg csak aludtunk, a szüzességünket fél évre rá veszítettük el egymással. Szerintem az együtt alvásban az égvilágon semmi rossz nincs. Nincs annál jobb, mint a szerelmed karjaiban álomra szenderülni :) Jó nevelést kaptam, amikor elveszítettük a szüzességünket (ekkor már 16 voltam), tudtunk védekezni, és nem szexeltünk, hanem szeretkeztünk. Eltelt 4 év, és még mindig szerelmesek vagyunk :) Rendesen kell nevelni, és akkor az együtt alvás nem hoz rosszat.
20/L
2011. jún. 21. 17:53
17/26 anonim válasza:
Vannak helyek, ahol egyszerűen nem illik. Az én szüleimet nem zavarta, hogy szexelünk, de reggelig el kellett hagyni a páromnak a terepet. A válasz valami olyasmi volt, hogy a szomszédok nehogy megszóljanak. És amúgy igazuk volt. Mamámék borzalmasak, jobb ha nem tudnak semmit, nem érdeklődnek stb...
2011. jún. 21. 18:37
18/26 anonim válasza:
Hát én erről úgy gondolkozom, hogy ha már a fiam/lányom párját megismerném, találkoztam volna vele párszor, szimpi lenne, szóval nem egy flegma, bunkó paraszt.. és már egy ideje együtt vannak, inkább otthon nálunk aludjanak, biztonságban, minthogy titkolózzon a gyerekem, és titokban találkozhassanak... Tudom hogy nem fáznak, lesz reggelijük, és van hol aludni.
2011. jún. 21. 21:22
19/26 anonim válasza:
Persze csak 15 éves kortól... Előtte nem támogatom. Ennyit még hozzátennék.
2011. jún. 21. 21:23
20/26 anonim válasza:
Nekem sem engedték se 17 se 18 évesen pedig 16 éves korom óta vagyok együtt a párommal. Szerintem egyáltalán nem helyes ha együtt alszanak, ne akarjon egy 17-18 éves "egyből egy élettársat magának, miért kell mindent manapság egyből megkapni? "
te meg miről beszélsz, itt nem az összeköltözésről van szó, hanem az együtt alvásról és gondolom azt is csak hétvégére értette a kérdező.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!