Szerintetek normális ez? Vajon máshol is ez van?
A környezetemben elő párok csak panaszkodnak,már a fejem tetején jön ki.A következők a problémák.Az egyik össze akar költözni a párja nem,az egyik házasodni akar a másik fél nem.A férjnek jo anyosékkal lakni a feleségnek nem.A baratnőm akar gyereket a párja nem.Most vagy én keveredtem ilyen fura közegbe vagy nem tudom mi van,talán rajtunk kivül 1-2pár van akik ugyanazt akarják.
Nem értem hogy hogy nem lehet ezt előre megbeszélni(barátnőmék eseténel már a válás gondolta is felmerült).
Mi a párommal a kapcsolatunk elején rengeteget beszélgettünk ezekről a dolgokrol,már akkor kiderült hogy elég egyformán tervezzük a jővőt,igy ezekből a dolgokbol soha nem volt vita.
Ti környezetetkben is vannak ilyen párok?Mit lehet ilyenkor mondani?
A legrosszabb hogy ugyan meghallgatom 100szor hogy mi a bajuk de erre nem tudok mit mondani.Baratnomeknel 2eve ezt hallgatom hogy nem akar parja gyereket,es en most mit tehetnek?megkert hogy beszeljek a parjaval,mondtam hogy nem,erre meg megsertodott.Most az hogy elmeselem mekkora orom egy gyerek,nem hiszem hogy valtoztat a dontesen.
A ferjem es az o ferje egyutt dolgoznak,az en parom meselte hogy azt mondta fiu hogy esze agaban nincs mostanaban gyereket valallni,a baratnom meg remenykedik hogy hatha egyik nap majd belemegy.
Én meg másmilyen vagyok. A kapcsolat elején eszembe se jutna témának esküvőt, családalapítást felhozni témának. Minek, mikor abba se vagyok biztos, hogy a holnapot együtt éljük meg. Ha már látom az esélyét a közös jövőnek akkor jönnek ezek a témák.
Én csinálom rosszul, mert így beleszerettem egy olyan pasiba, aki nem akar nősülni és családot se nagyon akar. Szeretem és ő is szeret engem. Talán a szeretet lesz az ami megoldja a különbségeket. ismerősöknél egyre többet babázik, egyre magabiztosabb velük és már kezd hajlani.
Vitázni persze nem vitázunk, ő így fogad el engem én úgy őt.
Azért belátom, hogy ha nem jól sülnek el a dolgok, akkor lesz ennek a kapcsolatnak vesztese, de én bízom abban, hogy csak nyertesei lesznek.
Hát nekem erről határozott véleményem van!De hogy mindenki értse elmesélek 2 példát!
A volt barátnőm kapcsolatfüggő,mindegy hogy ki,honnan,milyen csak pasija legyen!Össze jött egy sráccal,homlok egyenest mások voltak,még is 5 évig kínozták egymást!!!!A csaj már percre pontosan levezette az eljegyzést,az esküvőt,a gyerekvállalást!Én nő létemre csak ámultam és bámultam!A pasi (szegénykém) esélye nem volt nagyon beleszólni hogy majd ő mikor gondolja mind ezt!A csaj már 2 év után átírta a képcímét közösségin hogy a "vőlegényemmel" és szinte minden nap toporzékolt a gyűrű után!A srác megunta és elhagyta!Rá 1 hónapra semmit nem tanulva az esetből,összejött egy sráccal,mert pánikol egyedül,és 3 hónap után eljegyzésük volt!Ahogy ismerem ebből sem lesz életre szóló love!Bár tiszta szívemből kívánom neki!....
Én viszonylag hamar kezdtem el pasizni,szerettem pasikkal beszélgetni csak úgy,akár a szexről akár a párkapcsolatról!Sokat is csalódtam és tiniként 3 évet lehúztam egy olyan ember mellett akivel a fő céljaink abszolút nem egyeztek meg,de a barátnőm története és e közt az a különbség hogy én sose hisztiztem semmiért!Nem szaladtam egy új kapcsolat után,átértékeltem a dolgokat!Aztán jöttek a jelentkezők,egy pár beszélgetés után kiderítettem mit akar...csak egy kellemes éjszakát vagy komolyabbat!Ha komolyat azonnal feltettem a kérdést csak úgy általánosságban (nem kettőnk kapcsolatáról!!!!!!!) hogy mikor akar gyereket,akar e házasodni stb stb...ha nem felelt meg a válasza nem volt miről beszélni!Felesleges húzni egymás idejét!Biztos ő is talál hozzá illő párt,de az én időmet ne pocsékolja!Így finoman leépítettem aki nem volt hozzám való!
Így mert nem kalimpáltam az első "idióta" után rátaláltam a páromra,akivel a fő céljaink egyek!Sosem veszekszünk,nagyon nagyon kevés kompromisszumra van szükségünk,de ez ugye a más személyiség miatt elkerülhetetlen,és boldogabbak vagyunk mint valaha voltunk!A menyasszonya vagyok és tudom hogy kívánni se kívánhatnék jobbat!Jövőre szeretnénk meginvitálni a gólyát is!:)
Szóval nekem sz*r tapasztalataim vannak a "gyorsan az első pasit láncoljuk magunk mellé,aki szembe jön az utcán,mert meghalok egyedül és lesz*rom milyen csak velem legyen" kapcsolatokról!Igen is fontos hogy az elején tisztázzuk a FONTOS kérdéseket,mert így elkerülhetők az olyan szituációk amit a Kedves Kérdező lepéldázott nekünk!Az már mellékes hogy egyforma a kedvenc kajánk,vagy a film színészünk ugyan az!De ez csak az én véleményem és biztos van olyan aki az első tali után tudja hogy örökké együtt maradnak és tényleg egymásnak vannak teremtve!Minden megeshet!:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!