Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy anyával ne...

Mit tehetnék, hogy anyával ne veszekedjünk annyit?

Figyelt kérdés
Borzsasztó!! Anya nem hiszi el, hogy azok a ruháim amik maradtak tavalyról nem divatosak! Én azokat már nem szeretném felvenni, és egy csomót ki is nőttem. Elmentünk vásárolni, alig kaptam pár ruhát. De ezzel nem lettem kisegítve. Még kell. Azzal a 4 darab ruhával nem sokra megyek egész nyáron. Viszont az ízlésünk is teljesen más. Ami neki tetszik nekem biztos nem és fordítva. Mindig összeveszünk. Most is nagyon szeretnék elmenni vásárolni és anya már leordította a fejemet, hogy én csak folyamatosan erről tudok beszélni. De hátha nincs ruhám! Nagyon szeretnék elmenni és el is fogunk de a boltban is: nem engedi, hogy nézelődjek, hanem mindig siettet. :S Például voltunk cipőboltban és egy olyan szandált akart rámtukmálni, hogy azt sem tudtam kínomban sírjak-e vagy nevessek. Sajnos ő is türelmetlen és én is. De mégis tanácsot szeretnék kérni, hogyan vegyem rá arra (TÜRELMESEN), hogy egy kicsit többször is elvihetne vásárolni és vehetnénk több ruhát is?? SOS! Ja és 14 éves vagyok, lehety, hogy azért szeretnék több ruhát, vagy nem tdom! Na szóval segítség!!! Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2011. jún. 20. 22:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szia. Mindenki úgy beszél mintha egy 14 éves kislánynak tudnia kéne, hogy mi mennyibe kerül. Ez a felnőtt dolga nem az övé. Ti nem voltatok ennyi idősek? Nem akartatok tartozni valahová( akár helyes akár nem)? A személyiség majd kiforr nehogy már ezért osszatok egy ilyen kislányt. Az egyetlen normális ötletett az adta aki azt ajánlotta, hogy legyál kreatív alakítsd át a ruháidat.

A többi vélemény szánalmas és haszontalan

2011. jún. 21. 16:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Gyalogolj néhány utcát és nézd meg a mostani 14 éveseket, füveznek mint az atom bulikba 40%-uk már általánosba nem szűz, 5 kiló smink van rajtuk egy átlag napon ünnepeken egy egész sminkgyár nem hagyni kell ezeket hanem pofánvágni 2x hogy tudják mi a rend.
2011. jún. 21. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!