Mit csináljak? Nem tudom mi lenne jobb!
Párommal 1,5 évig voltunk együtt. Mindketten nagyon egosok, akaratosak vagyunk és egyikünk sem enged. Mozgalmas volt a kapcsolatunk, hol viták hol szenvedélyes kibékülések. Mindegyikünk próbálta megváltoztatni a másikat a másik féltől vártuk hogy javuljon a helyzet. Ennek ellenére soha senkit nem szerettem annyira mint őt és ő is így volt vele. Mindig azt mondta soha nem volt még ennyire bonyolult kapcsolata, akaratos nője de mindennél jobban imád.
De valahogy mégis megromlott az egész, ugy gondolom hogy kezdtünk belefáradni a fázisokba. Hogy mindig ugyan azok a problémák és nem változik semmi. Megbeszéltü hogy már azt se értjük miért vagyunk együtt. (Lehet mindkettőnkben volt dac is)
Szakításunk után kb. 2-3 nappal megtudtam hogy már van uj "kapcsolata" teljesen kiborultam így is nehéz volt a hiányát feldolgozni. Felhívtam, megerősítette, hogy van új kapcsolata. Teljesen kibuktam egyszerre haragot, gyűlöletet, szomoruságot és hiányt éreztem.
Azóta 1 hét telt el, megkeresett hogy őrülten hiányzok neki és nincs semilyen nő. Azért mondta, hogy nekem fájjon és rájöjjek hogy mi összetartozunk. Állítólag a csaj már egy jó ideje oda van páromért, "zaklatja szerelmével" páromat nem érdekli de most kapóra jött neki, hogy rajtam "bosszut" áljon.
Nekem is őrülten hiányzik. De még haragszom is rá, hogy ezt megtudta velem csinálni. És abban se vagyok biztos hogy lenne-e értelme folytatni. Mit gondoltok?
Én/24 Ő/27
Ez nem szerelem, csak birtoklás, függőség és hatalmi harc. Bocs, hogy ezt mondom.. ha szeretnétek egymást, engednétek, nem ragaszkodnátok annyira a büszkeségetekhez, egotokhoz, nem próbálna egyből egy másik nőhöz menekülni (akit persze csak felhasznál a zsaroláshoz), stb.
Ha együtt maradtok, ugyanerre számíthatsz egész életed végéig. Ahogyan az egyik előző is írja, a házasság sem fog rajta változtatni. Én a magam részéről olyan kapcsolatot tartok jónak, ahol a két fél teljes mértékben számíthat egymásra, és tud együtt tervezni, nem pedig úgy kell tervezni a nyaralást, hogy "No vajon akkor épp együtt leszünk vagy külön?"
Éltem én is ilyen kapcsolatban 5 évig. Hülye voltam.. csak kínoztuk egymást. Két vezéregyéniség nem fér össze, bármennyire is próbálkozik: nem tagadhatjátok meg önmagatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!