Mennyi volt a leghosszabb periódusotok veszekedés nélkül?
9 hónapja vagyunk együtt, együtt élünk és még egyszer sem veszekedtünk. Egy hangos szó se, durcázás se, sértődés se, semmi. Én eddig midnen pasimmal veszekedtem már kb egy hónap után, szóval, szerintem ez nagy szó, hogy ennyire jól kijövünk. Szerintetek is az?
24/L
3 éve vagyunk együtt, azóta se egy hangos szó, se veszekedés, semmi.
Megtudunk beszélni mindent, így nincsenek köztünk viták. :)
21/L
Nekem az a furcsa, ha sok mindenen összevesznek a párok...
Nekem az a természetes állapot, ha nincs veszekedés. Párommal 11 éve vagyunk együtt, és oké, néha összekapunk, de igazi veszekedés nem nagyon volt közöttünk. S másképp el sem tudnám képzelni. Értelmesen megbeszélünk mindent.
Elég rég nem veszekedtünk, biztos van egy éve hogy volt komolyabb...
4 éve együtt
21-L
4 éve vagyunk együtt (nem élünk együtt). Az első év kicsit húzós volt, de 3 éve nagyon jól meg vagyunk.
Attól is függ mit értesz veszekedés alatt? Mi folyamatosan bosszantjuk egymást, viccelődünk, ami néha sértődéssé fajul. Van egy pár dolog amiben nem értünk egyet, olyankor összedörrenünk, de ezt is élvezzük :D
4 éve vagyunk együtt, nem szoktunk veszekedni egyáltalán. Egy-egy vita előfordul, de hangos szó nélkül meg tudjuk beszélni, hiszen értelmes emberek vagyunk. Nagyon szertejük egymást, nagy a harmónia közöttünk. 2,5 éve élünk együtt.
24 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!