Hogy lehet arra haragudni, megbántani, vagy utálni akit szeret az ember?
Figyelt kérdés
mi annyiszor össze veszünk és néha már utálom a férjem már el sem bírom viselni csúnyákat mondunk egymásnak később meg kibékülünk mert szeretjük egymást.de ez olyan igazságtalanság nem ,hogy azt bántjuk akit szeretünk.más is van ezzel így?2011. jún. 20. 13:13
11/22 anonim válasza:
Én nem szoktam senkivel sem veszekedni, még akkor sem, ha velem próbálnak. Nincs értelme.
21/F
12/22 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy iszonyú lobbanékony vagyok.elsőnek mondok utána gondolkozom.nagy baj nincs nálunk mert 7 éve vagyunk együtt.csak arra voltam kíváncsi más is van e ezzel így.a válaszokat köszönöm.
2011. jún. 20. 13:35
13/22 anonim válasza:
Mondjuk én nem tudnék ilyet mondani a férjemnek szerintem, nem is tudom minek kéne ahhoz történnie, hogy ilyen szaladjon ki a számon. Ezt csak Ti tudjátok megállítani azzal, hogy bármennyire is lobbanékony vagy, elszámolsz 10-ig és mindketten próbáljátok higgadtan átbeszélni. Persze ha az egyik elkezd vagdalózni, akkor már a másiknak se nagyon megy, hogy nyugodt maradjon. Ezért fontos, hogy partnerei legyetek egymásnak. Jobb tanácsot nem tudok adni, csak ezt. Mert ugye az a baj, hogy utána mindketten megbánjátok ugyan, de ezekkel olyan tüskéket szereztek, amik lehet, hogy egy idő után soknak bizonyulnak. Sok sikert!
14/22 anonim válasza:
Nálunk is van ilyen h. néha már elegem van belőle és ő is szokott így érzeni,de tudjuk h. szeretjük egymást és csak az indulatok,hormonok, helyzet okozza ezt a pillanatnyi állapotot.Amúgy ez ugyan olyan mint akinek gyereke van, h. néha nehéz és idegesítő a gyereknevelés, mégis szereti az anya a gyereket.
15/22 anonim válasza:
Szerintem nincs nagy gond. Inkább adják ki magukból. Aki sokx inkább szomorú, de nem beszél róla, azt a végén felörli. Kérdező, szenvedélyes tipus vagy, ennyi az egész. Ha(!) van aki kezelni tudja, nincs nagy gond. És nyugodj meg, más is van így ezzel.:)
16/22 anonim válasza:
Az ember azon tölti ki a haragját, aki a legközelebb van hozzá, és ez általában a párja.
Hülye dolog, de így van.
17/22 anonim válasza:
Igaz én még külön élek a páromtól,de mi is csúnyán össze vesztünk lassan 2 hete,és mosolyszünet van köztünk,de nem csaljuk meg egymást,mert a barátai vissza fogják,meg amúgy sincs okom emiatt aggódni,de nem tudom mikor fogunk kibékülni,jó lenne minél előbb.:)
18/22 anonim válasza:
Én is olyan vagyok, aki előbb robban, aztán gondolkodik. A tízig számolás sem működik, mert néha kell egy egész nap, hogy lehiggadjak. Az biztos, hogy ez nem normális, és előbb-utóbb rájövök, hogy hogy szabaduljak meg ettől, mert nagyon utálom már! :S
19/22 anonim válasza:
Nézd, ember vagy. Az, hogy pillanatokig elborít a düh és keserűség, nem egyenlő azzal, hogy gyűlölsz valakit. Persze akkor úgy érzed, de valójában egyszerűen haragszol rá valamiért, ami viszont természetes, hisz szerelem és szeretet ide vagy oda, különböző véleményeket alkotunk, és mindig fáj, ha valaki nem fogadja el a saját nézőpontunk.
Miért bántod, akit szeretsz? Mert a szeretettől még te te maradsz, és mindig lesz olyan, amivel nem értesz egyet. Ez pedig, mint fent írtam, fáj.
20/22 anonim válasza:
Azzal lehet igazán mélyen összeveszni, akit igazán mélyen szeretsz. Én anyuval sokszor olyan veszekedéseket levágok, pedig imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!