A házas emberek 40 körül mennyire igénylik a szexet?
Én nagyon.
Csak az asszony meg ne tudja.:)
41/F
Nem értem hogy egy két gyerek honnan tudja hogy mennyire igényli az apukája a szexet?
Nem értem!:)Na mindegy is ez...
berúgtunk mind a ketten és apu közölte hogy mióta megszületett a hugom azóta nem sexelt senkivel sem.
tiszta szégyen ez a női nem hogy ugyanazt a történetet kell elmesélnem 15ödjére és még így sem értik meg a nők hogy lehet ennyire jó kapcsolat apja és fia között.
az is szégyen hogy megkérdezed hogy mennyire igényli egy 40 éves a sexet erre válaszolok és még én vagyok az akit kiröhögsz.
áh én se válaszolok többet családi kapcsolatokra mert itt a nők folyamatosan leszólnak vagy lepontoznak indoklás nélkül.
Szüleim 50 fölött vannak és még szexelnek. Honnan tudom? Anyu meséli olykor. Igaz nem nagyon vagyok rá kíváncsi, de ő belekezd, és ha úgy érzem, hogy kicsit több már az info, mint amire szükségem van, akkor témát váltok.
Anyósomék szintén 50 felett és ők is aktívak. Ezt meg anyósom mesélte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!