Beleszólnátok a felnőtt lányotok életébe, ha egy 20 évvel idősebb férfivel járna?
felesleges elmondani a véleményed szerintem.
nem tudom egyszerűen elképzelni, hogy hosszútávú lenne a dolog.
tényleg az a legjobb, ha sokat beszélgetsz vele, de SOHA nehogy érezze rajtad, hogy bármi problémád van a pasijával, azzal megsértenéd az érzéseit :S
Én elmondanám,hogy miért nem gondolom jónak a kapcsolatukat.Ha ezek után is kitartana mellette,akkor áldásom adnám rájuk és ha kell mindenben támogatnám a lányom.
Mert szerintem akkor sem biztos,hogy sikerül egy házasság,ha egykorúak.És így is sikerülhet,hogy ilyen nagy a kor különbség(volt már olyan ismerősöm,hogy a ff.15 évvel idősebb volt,gyerekeik is lettek és boldogan élnek-ha belegondolsz:a férfi már kiélte magát és megkomolyodott-megérett a család alapításra)
24 vagyok
Már régebben is mondtam anyámnak,hogy ha képes lennék összejönni egy nefehér vagy több mint 10 évvel idősebb féfrival,kötözzön le,és csak akkor engedjen el ha elmúlt a hülyeségem...
akkro lehet gyűlölném,de amint megjön az eszem,ugyis igazat adnék neki
Pedig sosem voltam anyuci kislánya...
24/N
8:29 vagyok
nekem igen,sok
minusz 1 plussz 5 év amit én jónak tartok minden szempontból
10 év...24 vagyok,8-10 év múlva akarok gyereket...ha a párom 34 lenne,már most akarna...44 évesen meg...inkább hagyjuk
arról nem is beszélve hogy a férfiak átlag életkora kevesebb...persze,elcsaphat egy busz 30 évesen engem is,de azért ne adjak már még 1 plussz esélyt annak hogy 5 helyett 15 évig legyek özvegy..(csak átlag életkort nézve)
tizenévvel időseb nekem nem lehet az Igazi...
de ne térjünk el a kérdező kérdésétől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!