Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszólnátok a felnőtt...

Beleszólnátok a felnőtt lányotok életébe, ha egy 20 évvel idősebb férfivel járna?

Figyelt kérdés
25 éves a lányom, 45 éves a pasija. Majdnem velem egykorú...
2011. jún. 19. 18:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
a lányod felnőtt nő. szerintem el tudja dönteni mit akar. elmondhatod a véleményed de beleszólni nem kéne.
2011. jún. 19. 18:50
 12/21 anonim ***** válasza:

felesleges elmondani a véleményed szerintem.

nem tudom egyszerűen elképzelni, hogy hosszútávú lenne a dolog.

tényleg az a legjobb, ha sokat beszélgetsz vele, de SOHA nehogy érezze rajtad, hogy bármi problémád van a pasijával, azzal megsértenéd az érzéseit :S

2011. jún. 19. 18:51
 13/21 anonim ***** válasza:

Én elmondanám,hogy miért nem gondolom jónak a kapcsolatukat.Ha ezek után is kitartana mellette,akkor áldásom adnám rájuk és ha kell mindenben támogatnám a lányom.

Mert szerintem akkor sem biztos,hogy sikerül egy házasság,ha egykorúak.És így is sikerülhet,hogy ilyen nagy a kor különbség(volt már olyan ismerősöm,hogy a ff.15 évvel idősebb volt,gyerekeik is lettek és boldogan élnek-ha belegondolsz:a férfi már kiélte magát és megkomolyodott-megérett a család alapításra)

2011. jún. 19. 18:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha megvan a megfelelő kapcsolat és bizalom köztetek ,akkor hangot adhatsz az aggodalmaidnak. Nem szidásnak, nem szájhúzogatásnak, hanem aggodalomnak. Ez egyáltalán nem offenzív, de ki lehet vele fejezni, hogy nem ezt álmodtad meg neki. A heves tiltakozással tényleg csak a bizalmat ölnéd meg. Egyébként pedig, ritka, de előfordul ilyen. Ne akard szétrobbantani őket, nem fog menni.
2011. jún. 19. 18:58
 15/21 anonim ***** válasza:

24 vagyok

Már régebben is mondtam anyámnak,hogy ha képes lennék összejönni egy nefehér vagy több mint 10 évvel idősebb féfrival,kötözzön le,és csak akkor engedjen el ha elmúlt a hülyeségem...

akkro lehet gyűlölném,de amint megjön az eszem,ugyis igazat adnék neki

Pedig sosem voltam anyuci kislánya...

24/N

2011. jún. 20. 08:29
 16/21 anonim ***** válasza:
A 10 év különbség már ennyire sok??? Jaj.
2011. jún. 20. 10:08
 17/21 anonim ***** válasza:

8:29 vagyok

nekem igen,sok

minusz 1 plussz 5 év amit én jónak tartok minden szempontból

10 év...24 vagyok,8-10 év múlva akarok gyereket...ha a párom 34 lenne,már most akarna...44 évesen meg...inkább hagyjuk

arról nem is beszélve hogy a férfiak átlag életkora kevesebb...persze,elcsaphat egy busz 30 évesen engem is,de azért ne adjak már még 1 plussz esélyt annak hogy 5 helyett 15 évig legyek özvegy..(csak átlag életkort nézve)

2011. jún. 20. 10:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Képes lennél elhajtani az Igazit, ha idősebb lenne? Inkább egyedül, vagy rossz kapcsolatban egy fiatallal, mint bizonytalan ideig a tökéletes igaz szerelemmel? Az én vőlegényem 13 évvel idősebb, és inkább a halál, mint nélküle. De nyilván kinek a pap..:)
2011. jún. 20. 12:01
 19/21 anonim ***** válasza:

tizenévvel időseb nekem nem lehet az Igazi...

de ne térjünk el a kérdező kérdésétől

2011. jún. 20. 14:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ért, de tulajdonképpen ide is tartozik. Nem lehet kizárni, hogy életünk párja (mert ugye nem a test a fontos, hanem a lélek..) egy idősebb porhüvelybe csomagolva érkezik. Na bumm! Alkothatnak egy egészet úgy is. És ezt most nem ezoterikus meg mittudomén milyen szemszögből mondom. Jól érzed vele magad, boldog vagy mellette? Akkor mindegy, ki az.
2011. jún. 20. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!