Nagyon nyomorultul érzem magam. Mit tegyek?
Párommal szakítottunk, nehézkes volt a kapcsolatunk, elhanyagolt nem foglalkozott velem, soha nem voltak közös programok és nem bíztam benne. Ő mindig más nőkkel volt elfoglalva (facebookon kiírások, kommentek stb.) azt mondta hisztis vagyok és hogy több mindenre vágyna az ágyban. (Számomra már perverz dolgok)
Próbáltunk kompromisszumokat kötni de mindig elbillent a mérleg, hol erre hol arra.
Tudom, hogy ez volt a helyes döntés de mégis valami hatalmas ürességet érzek.
Szerintetek ha változtattam volna valamin, ha odafigyeltem volna rá, még midnig együtt lennénk?
Nagyon nyomorultul érzem magam. És folyton számomra bántó üzeneket rak ki facebookjára, nyilvánosan flörtöl, főleg egy lánnyal. Felhívtam és kértem hogy ezt ne csinálja most szakítottunk. Nagyon bunkón beszélt velem, hogy ezt akartam nem passzolunk én is tudom. És hogy az a lány akivel most "szórakozik" nemsokára a barátnője lesz.
Nem értem hogy lehet ilyen...ezek szerint soha nem szeretett? Ha ilyeneket tud mondani?
1,5 évig voltunk együtt. Megengedtem volna többet is az ágyban, persze egy bizonyos határig, ha azt éreztem volna hogy szeret és nem csak szexért jön. És nem mindig veszekednem, hisztiznem kellett volna más nők miatt. (Jogosan)
Azt éreztem csak tűrök és tűrök és ő mindenre annyit reagált, hogy változtat rajta, meg adjak neki időt. Meg majd boldogok leszünk mindenre csak majd és semmi változás!
Most pedig ez...eddig se voltam kimondottan boldog de, hogy még ezt is megcsinálja velem ez már tul sok!
"Megengedtem volna többet is az ágyban, persze egy bizonyos határig, ha azt éreztem volna hogy szeret és nem csak szexért jön"
STb
Drágám, ő nem a párod volt, hanem a szexpartnered :/ szal végképp ne búsulj, mert szexpartnert vesztetteél, nem párt. MAx te voltál szerelmes.
Ja és ezzel nem cseszegetelek vagy oktatlak csak épp hasonlót élek át....
Szia!
Hasonló cipőben jártam sokáig,több,mint fél évig.Szomorú ezt kimondani,de ennek a pasinak soha nem voltál fontos,csakis szexre kellettél.Hiába szeretted,Ő soha nem szeretett,Te csak egy tárgy,egy eszköz voltál a kezében.Kereste a kalandot,és megtalált Téged.
Tudom,fáj a valóság,nekem is nagyon fájt,belebetegedtem,Ő meg élte világát tovább,és nagyon nagy ívben lesz@rta az érézseimet.
Egy szép napon arra ébredtem,hogy nem akarok az érzéseim börtönében élni.Jött egy új férfi az életembe,és én nyitottam felé.Újra elkezdtem nőiesen öltözködni,összejöttem Vele,és megnyíltam neki.Nem bántam meg.Nagyon boldog vagyok!Ezt javaslom Neked is.Lépj ki ebből a csapdából,mert tönkreteszed magadat,és elszáll feletted az idő.
Sok sikert,és minden jót kívánok Neked!Légy erős!Jah,és ne feledd:ki mint vet,úgy aart.A volt szexpartnered is visszakapja egyszer,amit másoknak okozott,ebben biztos vagyok.Szánni való az a nő,akit újra bepaliz,hát ne irigyeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!