Nagyon nyomorultul érzem magam. Meg akarok halni! (? )
Nekem sincs munkám évek óta.Ráadásuk egy idegen országban élek,ahol még a nyelvet sem beszélem rendesen,és ezért én sem merek kimozdulni a lakásból..
De van családom,van gyerekem,van mit ennem,éjszaka van hol aludnom,és nagyjából egészséges vagyok( ha nem vesszük a született halláskárosultságot),d mégis szeretek élni,mert nincs az a gond amiért öngyilkos lennék..Szép az élet...Nem csak panaszkodni kell,hanem kihozni a legjobbat abból amiben jelenleg van az ember..
Én például mivel nincs munkám,nincsenek barátaim így lefoglalom magam olvasással,tudásom gyarapításával,elmegyek úszni egyet,vagy sétálok a parkban..Vagy nézek érdekes,elgondolkodtató filmeket kezdve a vígjátékoktól egész a drámáig..Az ember le tudja foglalni magát ha akarja..
Nő vagyok. Az tette be ma a kaput, hogy mondtam valamit a férjemnek és azt kérdezte:Ezt ki mondja? - és én meg válaszoltan, hogy -Én. A válasz -Akkor nem mondta senki.
Annyira rosszul esett, hogy az ő szemében is senki vagyok, akkor a máséban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!