Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már úgy, hogy költőpénz...

Voltál már úgy, hogy költőpénz nélkül kellett elmenned kirándulásra/nyaralásra?

Figyelt kérdés
Én most a véletlen folytán ingyenesen kijuthatok Olaszországba, költőpénzem azonban nem lesz. Hat napig kell ott kínlódnom pénz nélkül, míg az útitársaim tudnak ajándékot venni a családtagjaiknak, vagy pl. egy fagylaltot maguknak. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Mondjuk lehet, hogy jó tanulság arra, hogyan kell spórolni, de legszívesebben megmondanám a szervezőknek, hogy én így most nem tudok elmenni. Borzalmasan érzem magam amiatt, hogy szegények vagyunk.
2011. jún. 19. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Te most itt kéregetni akarsz???Ne kéregess!!!A 6 napból 2 dolgozz kint és lesz pénzed!!
2011. jún. 19. 18:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezért kihagynád Olaszországot ne légy már ilyen hü'e már bocs rengetegen mennek pénz nélkül kirándurásokra az élmények többet érnek mint egy fagyi.
2011. jún. 19. 21:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A te bajod. Mikor elolvastam a kérdést, még sajnáltalak is picit, de a "ha látni fogom a sok burzsoá majmot, akik zabálják az igazi olasz fagyit" mondatod után megérdemeld, ha ilyen hülye vagy. Egész évben az ösztöndíjamból rakosgattam félre, most pedig dolgozok, hogy el tudjak menni augusztusban nyaralni. És ott fagyizni fogok és ajándékot fogok venni a családomnak. Ettől mitől vagyok burzsoá? Nyomorult.
2011. jún. 20. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Akinek van pénze fagyira az burzsóá tahó?

Na megint egy intelligens ember!!!

2011. jún. 20. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!