El mennyek kirándulásra?
Ez egy jó alkalom,hogy összebarátkozz az osztálytársaiddal vagy megmutasd nem olyan vagy amilyennek megismertek(ha esetleg félénk lennél)
Ha úgy látod reménytelen a helyzet és tényleg nincs esély arra,hogy jól érezd magad akkor viszont nincs értelme,csak rosszabb lenne ha egész úton egyedül lennél és hallgatnád ahogy nevetgélnek a többiek.
Meg kell tanulni lenyelni dolgokat!
Én annyira közönyösen vonultam az osztályommal ide meg oda anno, hogy az már nekik volt szégyen.
Nem kell közéjük tartozni, viszont nem kell utálni sem haragudni rájuk azért, mert ők egy évvel fiatalabbak nálad és még csak most élik meg azokat a dolgokat amiken te már túl vagy... Ez egy ilyen helyzet. Bár! Mindig vannak olyan gyerekek a közegben akiknek szintén nehéz beilleszkedniük azért, mert máshogy látják a dolgokat, mint ahogy a társaik, csak ezt a konfliktusok kezelése miatt magukba zárják és nem hozzák fel.
Nekem nálamnál több évvel idősebb barátaim is vannak, illetve van velem egykorú barátom is, de ők gyerekkorom óta velem vannak és olyanok mint én...
Gondold meg jól. Lehet, hogy most úgy gondolod, hogy nem fogod magad jól érezni, de lehet, hogy utólag bánni fogod, hogy nem mentél el. A legjobb, ha listát készítesz magadban, hogy miért lenne jó és miért nem lenne jó elmenni a kirándulásra. Ha a listán több a jó, akkor menjél, ha több a kevesebb, akkor ne menj. Amúgy nem származik valami anyagi hátrányod abból, hogy nem mész el mégse? Lehet, hogy anyukádat ez zavarja leginkább, hogy kifizette a kirándulás költségeit és Te mégse akarsz menni, vagyis magyarán elveszik a befizetett pénzed.
mennyek = menjek :)
el mennyek = elmenjek-e :)
Bocsi a hibáért, fáradt vagyok :D. Teljesen ingyenes kirándulás, tehát ez tuti nem probléma. :S.
Köszi a válaszokat :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!