Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pszichológushoz a jövő héten...

Pszichológushoz a jövő héten megyek, addig hogy bírjam ki?

Figyelt kérdés

Úgy érzem semmi értelme nincs az életemnek, semmi célom nincs ami erőt adhatna. Életem nagy szerelme is elhagyott 2 hónapja és nem látom a kiutat.

Engem senki más nem érdekel, rá sem tudok nézni másik pasira :( Hiába a sok vigasztalás és a baráti beszéd, nem tudom őt elfelejteni :(

Hiába visznek minden hétvégén bulizni, hívnak ide oda hogy ne legyek egyedül, ez borzalmas, hogy nem tudom kiverni Őt a fejemből :(

Semmi hobbim sincs, csak az hogy szeretem ha fotóznak, és modellkedni szeretnék, de úgy tűnik nem igazán fog ez összejönni nekem. :(

Dolgozok mindennap a hétvége kivételével, reggel elmegyek és este érek haza, szóval még filmet nézni sincs nagyon időm, annyira elfáradok.

Ráadásul még a munkahelyemen is sokszor sírok, a főnöknek már elege van belőlem hogy mindig bőgök. Még a barátaimmal sem tudok találkozni, csak hétvégén :(

Még anyám is kinevet, hogy majd jön másik, ne foglalkozzak, de könnyű ezt mondani annak aki boldog házasságban vagy párkapcsolatban él.

Komolyan mondom, néha azt kívánom, bárcsak meghalnék és inkább cserélnék egy rákos beteg emberrel aki még élni szeretne. Ha választanom lehet, tuti a föld alatt lennék már most is, de nincs merszem megtenni, gyáva vagyok.

Komoly önbizalomhiányom van.

A szerelemben soha a büdös életben nem volt szerencsém.

Megvan mindenem, de minek ha nem tudom megosztani senkivel az életemet? :'(

22/L

2011. jún. 19. 17:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Remegve, gyomorgörccsel megyek be dolgozni :S:S

Fogalmam sincs hogy találok e egyáltalán pasit még ezen a világon. 22 éves létemre ő volt az első.

Próbálkoztam már több sráccal is tizenéves koromban, de mindenki lesz.art. Ő volt az egyetlen akinek kellettem, még ha csak kihasznált is :(

Úgyhogy ebben a majd jön valaki másban nem hiszek :(:(:(

El akarom felejteni őt, de nem tudom, állandóan eszembe jut, rá gondolok :(

És csak várom tudat alatt hogy visszajöjjön :'(

2011. jún. 19. 18:53
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem kaptam levelet :/
2011. jún. 19. 18:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Ne a pasin agyalj állandóan, az nem olyan sürgős. Most inkább az életedet tedd rendbe (munkahely, család, hobbik, barátok).

(elküldtem még egyszer)

2011. jún. 19. 19:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Könnyű ezt mondani, mint egy motor, folyamatosan pörög az agyam, nem áll le, néha úgy érzem már hogy pszichiátriai eset vagyok. Szinte az egész napot végigbőgtem, csapkodtam, ide oda verdestem magam mint egy fóka :(
2011. jún. 19. 19:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Én még mindig azt mondom, hogy a pszichológus nem fog tudni segíteni, ha benned nincs meg az elhatározás. Ezen túljutni kemény munka lesz, és ebben fog tudni segíteni neked egy szakember. De helyetted megfoldani nem fogja, nincs recept rá. Kitartás kell hozzá, és menni fog!

Drukkolok!

2011. jún. 19. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Sok lehetőség van, pszichológus, önismereti csoportok, egyéb. Én örülök, hogy mész, gondolj arra, hogy még addig kell kibírnod. Ha jó és ingyenes is még, az szuper. De ez olyasmi, amire költeni érdemes, mert az alapjaidat rakhatd le vele. Majdnem 15 évvel vagyok több mint Te, és bárcsak ennyi idősen akartam volna megismerni magamat.

Ráadásul hasonló helyzetben. A legfontosabb, hogy fedezd fel, ki vagy, mit akarsz, és éld a sajét utadat. Úgy leszel a legvonzóbb.

2011. jún. 19. 19:44
 17/18 anonim ***** válasza:
A vége lemaradt: ne más embertől várd a boldogságot. Ez az egyik legveszélyesebb csapda az emberi létben.
2011. jún. 19. 19:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Amúgy meg vannak napok, amikor csak a túlélésre lehet játszani...
2011. jún. 19. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!