Pasik, mi (k) az (ok) a probléma, ami miatt elhagynátok/elhagytátok a barátnőtöket?
Pl. megcsalás, stb.
Korral együtt! Köszönöm!
Vagy szakítson vagy oldják meg a problémát, de ne kenjék el a felelősséget h mind a kettő hibás a megcsalásnál.
Tehát megcsalás, tisztelet hiánya(lenézés, gúny, ilyesmi), erőszak(pl pofon, igen, vannak erőszakos nők is :D), az ha uralkodó személyiséggé válik(ha alapból olyan akkor nem is kezdenék vele),
"
Ha le vesszi a eljegyzési gyürünket, mikor munkahelyére megy, vagy családjához.
Ha nem meséli el családjának hogy elvagyunk jegyezve. "
ez is ok, ne senkinek se szabadna szégyellni a párját.
Anyagiasság, virítsd a lét, "mit tettél le az asztalra" beszólás.
Szerintem ez "a megcsalás egy tünet" duma baromság. Én sokkal inkább ugy gondolom, hogy a megcsalosdi embertipus kérdése. Aki olyan fajta, annak tök mindegy hányszor, hogyan csináljátok, ugy sem fog birni magával.
Aki meg nem olyan, annak meg igen is van gerince, az nem fogja megcsalni a párját.
Nekem volt olyan barátom, akivel ha heti 1szer csináltuk, már boldog voltam.Mégsem csaltam meg, megprobáltam beszélni vele, sokat nem segitett, szakitottunk. Ő is rájött, hogy nem vagyunk összeillőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!