Pasik, mi (k) az (ok) a probléma, ami miatt elhagynátok/elhagytátok a barátnőtöket?
Pl. megcsalás, stb.
Korral együtt! Köszönöm!
Önmagában nem.
Ha viszont nem lehet dolgokat normálisan megbeszélni, az már igen.
Nem szakító ok, az ok a piálásra ;)
Hiszti helyett berugunk!
Mint már az előbb is írtam, ha hisztis lenne, alapból nem barátkoztam volna vele, és nem jártunk volna. Ha a hiszti, nyavajgás csak később alakulna ki, akkor szakítanék vele. Nem szeretem a hisztis embereket, csak felidegesítenek.
21/F
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:12
Teljes mértékben egyet értek! A megcsalás általában egy tünet, persze vannak kivételek ez esetben is. Pl mikor a megcsaló fél azért lép félre, mert úgy érzi, hogy neki jár a "friss hús", nem pedig azért, mert valami gond van a párkapcsolatával...
Viszont legtöbb esetben arról van szó, hogy mind a két fél hibás, nem csak az, aki megcsal. Ezt a megcsalt fél szinte soha nem látja be... Persze, nem a megcsalás a legjobb módszer a probléma kezelésére, de a problémák nem itt kezdődnek.
Erről is ódákat lehetne zengni... Pl. Miért nem mondja el az illető férfi a gondjait a párjának, s miért nem beszéli meg vele, ahelyett, hogy megcsalja.
Viszont van egy ismerősöm, aki hosszú éveken át próbálta megbeszélni a gondjait a párjával, de a nő mégsem akart úgymond változtatni a dolgokon. Így a pasi egy idő után elkezdte csalni.
Én akkor gondolkoznék el, hogy otthagyom a férjem, hogyha nem tisztelne, semmibe venne.
Ha nem ugyan az lenne a jövőbeli életünkről elképzelt tervünk...
Ha úgy csalna meg, hogy előtte meg sem próbálja megbeszélni velem a gondjainkat...
Ha kiderülne, hogy hosszú ideje van egy szeretője.
Ha megtudnám, hogy másra vágyik, másba szerelmes.
Ha állandóan hazudna nekem, s emiatt nem tudnék benne megbízni.
23/N
1. megcsalás
3. folyamatosan becsmérelne
2. ha bizonyos idő eltelte után sem lehet vele közös jövőt tervezni
Én is féltékeny típus vagyok (35), és a feleségem is(23). A Feleségem olyankor mindig nevetgél rajtam, ha rám jön a féltékenység... Engem sem zavar, mikor ő féltékenykedik. Ez tulajdonképpen nem egy hisztis féltékenységi roham... csak olyan kis féltékenykedős, csipkelődős megjegyzés... :)
Amíg nem durvul el, addig nincs ezzel gond.
35/F
a fizikai erőszak nálam is az első... ha nincs kommunikáció, mások az életcélok.
megcsalásnál nem tudom mit tennék. szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben:) attól függ, hogy bevallja-e, miért tette, megbánta-e... többszöri megcsalás az már válóok szerintem. és persze ha olyat tesz, amitől teljesen megváltozik a szememben... mondjuk valakivel nagyon durván bánik, vagy ilyesmi.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!