Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog ha az anyuka a...

Normális dolog ha az anyuka a 14,5 éves lányát nem engedi ki a barátnőivel egy picit este 9:10 kor?!

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 21:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
37%

A két "fikázást" nem ugyanaz a válaszoló írta.

És akkor megint leírom (és még annyiszor ahányszor töröltetitek); nagyon nagy baj, ha odafigyelve ilyeneket írsz: dráága, bocsmár, irni, temeg, primitiv, utánna, nincsenek vesszők, mondatkezdő nagybetűk, stb.

És szeretném megkérdeni, hogy vajon miért húztad fel magad ennyire , ha nem foglalkozol primitív személyemmel? (amit Í betűvel írunk)

És az utolsó: ha valaki magyarul ír (még ha nem is magyar), legyen már benne annyi tisztelet eziránt a nyelv iránt, hogy akár odafigyel, akár nem, letudjon írni alap szavakat helyesen (pl. írni).

Tanácsot nem adok a kérdezőnek, mert még kisgyerek, nem az utcán van a helye éjjelente.

Na pá!

2011. jún. 20. 07:54
 32/36 anonim ***** válasza:
52%

Normális

Ha kiszökik és elkapják a zsaruk (jobbik eset hogy nem más) akkor az éjjelt tuti zárkában tölti, majd megtanulja nem kujtorogni kell este 9 után akár hétvége akár nyári szünet van.

Utána pedig megkapja otthon is a büntetését, ami attól függ mennyire pipultam be. De tábor, új rucik, további barátnőzés stb kilőve a nyárra :)

Nem kell korán lefeküdnie (ilyen választ is láttam) de otthon kell tartózkodnia, hiszen KISKORÚ és a szülő felelőssége hogy mi van a gyerekkel.

2011. jún. 20. 09:02
 33/36 anonim ***** válasza:
51%
Engem is elengedtek a szülők 14,5 éves korom után bárhova,nem volt ebből gond,bár én szerencsés voltam,mert az utcánkban lakott egy pár fiatal,és mindegyikőjüket ismerték,és elengedtek.Mi általában a ház előtt beszélgettünk.Nem zárták rám az ajtót és ha el akartunk menni sétálni és pl anyuék már aludtak,kiírtam egy papírra,hogy elmentem sétálni.Engem is szigorúbban fogtak előtte,de utána már nem, és én is felnőttem.Az viszont igaz,hogy abban az időben még nem volt divat a drog,tehát ettől nem kellett félteniük,de nem is használtam volna.De beszélgetni sétálni kimehettem, ebből nem volt gond.
2011. jún. 20. 15:16
 34/36 anonim ***** válasza:
47%

06-18 22:38

a spenót is kaja..akkor minek a süti??

2011. jún. 21. 00:47
 35/36 anonim ***** válasza:

Persze, csak ennek semmi köze semmihez.

De ha már így, akkor te is hülye vagy, én is hülye vagyok, minek ide más válaszoló?

2011. jún. 22. 20:39
 36/36 anonim ***** válasza:
normális, én se fogom kiengedni ilyen későn ha lesz gyerekem.
2014. jún. 24. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!