Normális dolog ha az anyuka a 14,5 éves lányát nem engedi ki a barátnőivel egy picit este 9:10 kor?!
A két "fikázást" nem ugyanaz a válaszoló írta.
És akkor megint leírom (és még annyiszor ahányszor töröltetitek); nagyon nagy baj, ha odafigyelve ilyeneket írsz: dráága, bocsmár, irni, temeg, primitiv, utánna, nincsenek vesszők, mondatkezdő nagybetűk, stb.
És szeretném megkérdeni, hogy vajon miért húztad fel magad ennyire , ha nem foglalkozol primitív személyemmel? (amit Í betűvel írunk)
És az utolsó: ha valaki magyarul ír (még ha nem is magyar), legyen már benne annyi tisztelet eziránt a nyelv iránt, hogy akár odafigyel, akár nem, letudjon írni alap szavakat helyesen (pl. írni).
Tanácsot nem adok a kérdezőnek, mert még kisgyerek, nem az utcán van a helye éjjelente.
Na pá!
Normális
Ha kiszökik és elkapják a zsaruk (jobbik eset hogy nem más) akkor az éjjelt tuti zárkában tölti, majd megtanulja nem kujtorogni kell este 9 után akár hétvége akár nyári szünet van.
Utána pedig megkapja otthon is a büntetését, ami attól függ mennyire pipultam be. De tábor, új rucik, további barátnőzés stb kilőve a nyárra :)
Nem kell korán lefeküdnie (ilyen választ is láttam) de otthon kell tartózkodnia, hiszen KISKORÚ és a szülő felelőssége hogy mi van a gyerekkel.
06-18 22:38
a spenót is kaja..akkor minek a süti??
Persze, csak ennek semmi köze semmihez.
De ha már így, akkor te is hülye vagy, én is hülye vagyok, minek ide más válaszoló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!