Normális dolog ha az anyuka a 14,5 éves lányát nem engedi ki a barátnőivel egy picit este 9:10 kor?!
Szerintem ezt ennyiből nem lehet megítélni. Függ a gyerektől, a környéktől, a barátoktól, meg attól, hogy mennyire megbízható, időben haza szokott-e jönni, felveszi-e a telefonját, ha a szülők hívják, szokott-e kamuzni...stb stb. Én ennyi idős koromban szerencsére jó környéken laktam, és egy körre a háztömb körül a szomszédban lakó barátnőmmel leengedtek a szülők, azzal a feltétellel, hogy egy kör, telefon nálam, és utána a lépcsőházban, vagy a lépcsőház ajtajánál beszélgetünk tovább. Nem is éltem vissza soha a lehetőséggel.
A kérdezőnél is a "leengedés" szerintem is valami olyasmit jelenthet, hogy le a kapu elé, vagy a ház elé. Úgy érzem, ha megbízható, meg nem veszélyes a környék, nem a világvégére mászkálnak és nem hajnalig, akkor nem látom nagy akadályát.
Engem sem engedtek annyi idősen, és elfogadtam, bár örültem volna, ha néha egy picit tovább engednek, de nem lázadoztam. 9-ig lehettem kint, egyszer mentem haza negyed 10-kor, akkor is úgy leordítottak hogy máskor inkább mentem haza időben. Ha elfogadod és nem hisztizel miatta akkor aztán nem lesznek gondok :) Engem most már elengednek mondhatni bárhová normális kereteken belül - talán nem nagy dolog de elég szigorúak a szüleim.
17/L
tegnap 22:19
az ítélőképességen és az hogy meg tudom védeni magam 13 éves korom óta constans..most 21 vagyok...senki nem hitte el, még néha most sem nagyon..pedig az önvédelem nem súly vagy korfüggő..egy 13 éves kislány is tudhatja mik azok a pontok az emberi testen ahova ha ütsz az illető többé nem kel fel...enyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!